Hava Durumu

"İstihdama Büyük Önem Veriyoruz”

Oba Makarna ve İpek Yem çalışanları, bayileri ve tedarikçileri Shimall Otel'de düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. İSO 500’de Türkiye’nin gururu haline gelen Oba Makarna; çalışanlarını düzenlenen iftar yemeğinde ödüllendirdi. Oba’nın büyük bir aile olduğunu ve ülke ekonomisine önemli katkılar sağladığını ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Musa Özgüçlü başarıda çalışanların büyük rolü olduğunu ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2019 17:12
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2019 18:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
"İstihdama Büyük Önem Veriyoruz”

Oba Makarna ve İpek Yem çalışanları, bayileri ve tedarikçileri Shimall Otel'de düzenlenen  iftar yemeğinde bir araya geldi. İSO 500’de Türkiye’nin gururu haline gelen Oba Makarna; çalışanlarını düzenlenen iftar yemeğinde ödüllendirdi. Oba’nın büyük bir aile olduğunu ve ülke ekonomisine önemli katkılar sağladığını ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Musa Özgüçlü başarıda çalışanların büyük rolü olduğunu ifade etti.

Oba Makarna ve İpek Yem çalışanları, bayileri ve tedarikçileri iftar yemeğinde bir araya geldi. Oba Makarna Yönetim Kurulu Başkanı Musa Özgüçlü, Shimall Otel'de verilen iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, istihdama verdikleri önemi anlattı. Özgüçlü, "Ülkemizin ve şehrimizin istihdamına en çok önem veren şirketlerden biri olmanın verdiği gurur ile hedeflerimize yürüyoruz. Ülkemiz ekonomik olarak sıkıntılı günler geçirmektedir. Bu süreçte işsizlik ciddi bir sorun olarak karşımıza çıkarken, bizler her geçen gün kadromuzu daha da güçlendirerek, istihdama destek vermekteyiz" dedi.

Oba Makarna Yönetim Kurulu Başkanı Musa Özgüçlü, Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramını da kutlarken, şöyle dedi: "Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı tebrik eder, ülkemize ve insanlığa huzur ve barış getirmesini dilerim. Birlik, beraberlik ve manevi duyguların yoğun yaşandığı bu mübarek Ramazan ayında tüm grup şirketlerimizin çalışanlarını bir arada görmek bizler için gurur vericidir. Şirketlerimizin bu günkü başarısında, önce Cenabı Allah'ın desteği, sonra da sizlerin emeği vardır."

ALPASLAN ÖZGÜÇLÜ: BİRLİKTE BAŞARDIK

Oba Makarna Genel Müdürü Alpaslan Özgüçlü de iftar programında yaptığı konuşmada, Oba ailesinin çalışanları, tedarikçileri ve müşterileri ile bir bütün olduğunu ifade etti. Genel Müdür Alpaslan Özgüçlü, konuşmasında şunları söyledi:

"Bolluk, bereket ve maneviyatı dolu dolu yaşadığımız Ramazan ayında hepinizi bir arada görmekten dolayı son derece mutluyuz. Ramazan samimiyettir, paylaşımdır. Unutmayalım ki, birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz müddetçe her geçen gün daha da güçleneceğiz. 80 kişi ile çıktığımız bu yolda, bugün 800 kişi ile devam etmek sadece bizim değil, sizlerin de başarısıdır. Sektördeki yeniliklere öncülük etmek, yeni pazarlarla birlikte ihracatımızı artırarak, ülke ekonomisine daha fazla katkıda bulunmak hedeflerimiz arasındadır. Biz bayrağı devraldığımızda kendimize üç öncelik belirledik: Çalışanlarımız, tedarikçilerimiz ve müşterilerimiz. Çalışanlarımız huzur içerisinde olmalı, tedarikçilerimiz ve müşterilerimiz bizimle çalışıyor olmaktan mutluluk duymalıdır dedik. Nitekim bugün bu salonda hep birlikteyiz. Hep birlikte çok çalıştık ve hedefe koştuk."

OBA İSO 500’DE 44 BASAMAK YÜKSELDİ

Ülke ekonomisine sağladığı katma değer yanında yenilikçi ürünleriyle de dikkat çeken makarna sektörünün dünya devi oba makarna İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan İSO 500’de yeni bir rekor kırarak 44 basamak birden yükseldi. İstanbul Sanayi Odası'nın en büyük 500 sanayi kuruluşu listesindeki yerini her yıl daha da yukarıya çıkaran Oba Makarna, bu yıl 44 basamak birden yükselerek listenin 154. sırasında yer aldı. Oba, bir önceki yıl 198. sıradan listeye girmişti. Makarna sektöründe 2013 yılından bu yana ihracat şampiyonluğunu kaptırmayan Oba Makarna, dünyanın 80 ülkesine makarna ihracatı yapıyor.

KIDEMLİ PERSONELE TEŞEKKÜR PLAKETİ

Konuşmaların ardından Oba Makarna ve İpek Yem bünyesinde 5 ile 10 yıllık çalışma süresini tamamlayan personellere Oba Makarna Yönetim Kurulu Başkanı Musa Özgüçlü, Genel Müdür Alpaslan Özgüçlü ve Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özgüçlü ile Oba Makarna yöneticileri tarafından teşekkür plaketi verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.