Hava Durumu

İYİ Parti’de İzzettin Şahin sesleri…

İYİ Parti Gaziantep’te İl Kongresi heyecanı yaşanıyor. 12 Temmuz Pazar Günü yapılacak olan İl Kongresi öncesi İYİ Parti Kurucu İl Başkanı İzzettin Şahin, adaylığını açıkladı. Şahin, İYİ’lerin iktidarı olan bir teşkilat için yola çıktıklarını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2020 12:15
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2020 13:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
İYİ Parti’de İzzettin Şahin sesleri…

İYİ Parti’de 12 Temmuz Pazar günü yapılacak İl Kongresi’nin hazırlıkları devam ederken, İl Başkan adaylığını açıklayan Kurucu İl Başkanı İzzettin Şahin Gaziantep’i daha güçlü ve kararlı bir hale getirmek, sorunlarından arınmış, tek düşüncesi İYİ’lerin iktidarı olan bir teşkilat için yola çıktığını söyledi.

“HEDEFİMİZİNDE ASLA VAZGEÇMEDİK”

25 Ekim 2017 tarihinde Genel Başkan Meral Akşener liderliğinde “Medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer” sloganıyla bu kutlu iktidar yürüyüşünü başlattıklarını ifade eden Şahin,” Bu kutlu yürüyüşün Gaziantep’te kurucu il başkanlığını yapma şerefine sahip olduğum için hala çok gururlu, hala çok mutluyum. Bu kutlu yola çıktığımız ilk günden bugüne, İYİ Partimizi iktidar, genel başkanımız Sn. Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı olarak görme hedefimizden asla vazgeçmedik ve bu mücadele de bir kez olsun zafiyete düşmedik” dedi.

“KÖTÜ GİDİŞATA DUR DİYEBİLECEK TEK PARTİYİZ”

İzzettin Şahin, Türkiye’nin mevcut iktidar tarafından artık yönetilemediğinin her geçen gün biraz daha ağır bir şekilde hissedildiğini vurgulayarak,” Bu kötü gidişata dur! diyebilecek tek siyasi güç İYİ Parti, tek lider Meral Akşener’dir. Hedeflerimize giden yol da Gaziantep’i daha güçlü ve kararlı bir hale getirmek, sorunlarından arınmış tek düşüncesi İYİ’lerin iktidarı olan bir teşkilat için, il başkanlığına adayım! Konuşulacak çok söz var ama bu saatten sonra son söz çok kıymetli delegelerimizindir. Birlik ve beraberlik içinde geçmesini temenni ettiğim 1.Olağan İl Kongremizin başta ülkemize, sonra şehrimize ve partimize hayırlar getirmesini diliyor, tüm hemşehrilerimi ve partililerimi saygıyla selamlıyorum” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.