Hava Durumu

Kadın girişimciler Mersin’de toplandı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) Doğu Akdeniz Bölge Toplantısı, Mersin Kadın Girişimciler Kurulu’nun ev sahipliğinde Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nda (MTSO) gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2020 15:34
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2020 17:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Kadın girişimciler Mersin’de toplandı

 

 

Toplantıya, Adana, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Karaman, Osmaniye illerindeki kadın girişimciler kurulu başkanları ve icra komitesi üyeleri katıldı. Bölgesel yapılan çalışmaların ve önümüzdeki dönem hedeflerinin değerlendirildiği toplantıda, Gaziantep’ten TOBB Gaziantep KGK Başkanı Ayşen Ahi, İcra Kurulu Üyeleri Burcu Bilici, Derya Özkara, Eltaf Kuyucu, Jülide Eren ve Mine Özmen yer aldı.

 

 

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu’nun temel hedefleri arasında girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması olduğunu kaydeden TOBB Gaziantep KGK Başkanı Ayşen Ahi, “Bunun için gerekli enerjiyi oluşturmak amacıyla diğer illerimizdeki kurul üyeleriyle bir araya gelmeye gayret ediyoruz. Üretimin vazgeçilmez parçalarından birisi kadınlarımızdır. Halihazırda kadınlarımız ekonomimize değer katıyor. Ancak kadın girişimci sayısını arttırmak zorundayız. Kadınlar olarak bölgesel çalışmalarla çok daha güzel işler yapabilir, bu sinerjiyle daha fazla girişimci kadına ulaşabilir, büyük projelere imza atabiliriz. Amacımız bizden sonra gelecek kadın girişimcilere ışık tutmak, teşvik etmek ve rol model olmak. İnşallah bu yolda çalışmaya ve birlik içerisinde başarılı projeler geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.