Hava Durumu

“Kendinize Youtube kanalı açın”

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Yuvalama yaparken dikkat etmeniz gereken püf noktaları kısa bir video çekip anlatsam izler misiniz?” ifadeleri, CHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar’ın tepkisine neden oldu. Şahin’in paylaşımını eleştiren Uçar, “Sayın Başkan YouTube içeriği üretmeye çok meraklıysa Belediye Başkanlığından istifa edip kendisine bir YouTube kanalından açsın” ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2021 16:49
Haber Güncellenme Tarihi: 12.12.2021 18:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“Kendinize Youtube kanalı açın”

Ekonomik krizin derinden hissedildiği Gaziantep’te, hayat pahalılığı her geçen gün artıyor. Kent genelinde vatandaşlar ay sonunu nasıl getiririz noktasında kara kara düşünürken, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım tepkilere neden oldu. Başkan Şahin, “Yuvalama yaparken dikkat etmeniz gereken püf noktaları kısa bir video çekip anlatsam izler misiniz?” ifadelerini kullandı.

“HALKI UMURSAMAMAKTIR”

Şahin’in bu paylaşımı CHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar’ın tepkisine neden oldu. Şahin’e yönelik eleştiriler de bulunan Uçar, “Gaziantep'in , Gazianteplilerin dünya kadar sorunu varken Büyükşehir Belediye  Başkanı yuvalama videosu çeksem izler misiniz diyor?  Gaziantep üç beş lokantadan büyüktür. Gaziantep'te yüzbinler hayat mücadelesi verirken yuvalama tarifi vermek halkı umursamamaktır. Sayın Başkan YouTube içeriği üretmeye çok meraklıysa Belediye Başkanlığından istifa edip kendisine bir YouTube kanalından açsın, kanalında istediği tarifi versin.”

KARA KIŞ GELDİ!

Kentin sorunlarına ilişkin Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e sorular yönelten Uçar şu ifadelere yer verdi;

 “Gaziray test sürüşünün üzerinden neredeyse 3 yıl geçti, Gaziray tamamen  ne zaman  faaliyete geçecek? Trafik sorununu çözmek için milyonlarca lira harcayarak akıllı kavşaklar yaptığınızı söylediniz, akıllı kavşaklar trafik sorununu sizce çözdü mü? Kara kış geldi. Yurttaşımızın eline geçen kazanç kira, elektrik, su ve ısınma masraflarına ancak yetiyor. Kara kışta vatandaşlarımıza destek olacak bir programınız var mı?”

KONUT VE İŞ YERİ KRİZİ NASIL AŞILACAK?

“Gaziantep'te konut ve iş yeri krizi yaşanıyor. Kira bedelleri Megakent İstanbul ile yarışıyor. İmar planı yapıldığı halde altyapı ve sosyal donatı alanları bulunmayan yerlerde çalışmalar ne zaman başlayacak? Arsa fiyatlarını düşürmek için bir çalışmanız var mı?

“ELEKTRİK SORUNU ÇÖZÜLECEK Mİ?”

“Gaziantep'in en merkezi mahallelerinden en kırsal mahallesine elektrik sorunu var. Gaziantepliler elektrik kesintisinden illallah etmiş durumda. Sizler jeneratörlü sitelerde oturduğunuz için bunun farkında bile değilsiniz. Peki kış günü evinde bebeği olan yurttaşımız ne yapsın?” diye sordu.

A.DUMAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.