Hava Durumu

“Kent ekonomisine katkı sunuyoruz”

Gaziantep Sanayi Odası Genel Sekreteri Bülent Şişman, Ekspres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bora Zor ve Anadolu Basın Birliği Gaziantep Şube Başkanı Semra Öztürk’e ziyarette bulundu. Ziyarette konuşan Genel Sekreter Şişman, GSO’nun Mesleki Eğitim Merkezi ve Meslek Belgelendirme Merkezinde yürüttüğü çalışmalar ile kent ekonomisine ve sanayisine katkıda bulunduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2021 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2021 17:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“Kent ekonomisine katkı sunuyoruz”

Gaziantep Sanayi Odası Genel Sekreteri Bülent Şişman, Ekspres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bora Zor ve Anadolu Basın Birliği Gaziantep Şube Başkanı Semra Öztürk’e ziyarette bulundu.  Ziyarette konuşan GSO Genel Sekreteri Bülent Şişman, pandemi döneminde Gaziantep Ekonomisinin büyümeye devam ettiğini söyledi.

“DESTEK VERİYORUZ”

Gaziantep Sanayi Odası tarafından gerçekleştirilen çalışmaları aktaran Genel Sekreter Şişman, “GSO’nun eğitim faaliyetleri sırasında, Mesleki Eğitim Merkezi, Meslek Belgelendirme Merkezimiz ve Model Fabrikamızın hepsi beraber değerlendirilmeli. Bir insanı aldığımızda öncelikle mesleki eğitimden geçirerek niteliğini artırıyoruz, belgelendiriyoruz, yetkili bir eleman haline getiriyoruz. Son olarak da bu yetişmiş insanları ve iş adamlarını model fabrikada bir araya getirip maliyetlerden ve israflardan tasarrufu, üretim teknikleri, stok seviyesine ilişkin sanayicinin verimliliği noktasında destek veriyoruz.”

“TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK MODEL FABRİKASI”

Model Fabrikanın önemine dikkat çeken Genel Sekreter Şişman, “Model fabrikamız Türkiye’deki en büyük model fabrika konumunda. Fabrikada teorik eğitimlerle başlanıyor, 5 fazda eğitimler tamamlanıyor. 6 firma ile bizzat çalışmalar yürütülüyor. Sanayicilerimizin model fabrikayı görebilmeleri için komite toplantılarının bazılarını da model fabrikamızda yapacağız. Gaziantep’te 2 bin 500 büyük sanayici üyemiz var. Bu üyelerimizin model fabrika ile kendilerini daha da güçlendirmesi bizi amacımıza ulaştıracak” diye konuştu.

F.ÇENGEL

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.