Hava Durumu

Kongre heyecanı sürüyor…

AK Parti Gaziantep’te 7.Olağan Kongre Süreci, hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu yapılan Nizip ve Karkamış Kongrelerinin ardından, Araban ve Yavuzeli İlçe Kongrelerinin de tarihi belli oldu. Araban ve Yavuzeli İlçe Kongreleri, 11 Eylül Cumartesi Günü yapılacak.

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2020 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2020 16:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Kongre heyecanı sürüyor…

AK Parti Gaziantep’te 7. Olağan Kongre Süreci, 29 Ağustos tarihinden başladı. AK Parti Nizip ve AK Parti Karkamış İlçe Kongrelerinin tamamlanmasının ardından diğer ilçe kongrelerinin tarihleri merak konusu olmuştu. Geçtiğimiz gün iki ilçenin daha kongre tarihi belli oldu.

KONGRELER 11 EYLÜL’DE

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyup Özkeçeci tarafından yapılan sosyal medya paylaşımlarına göre, 11 Eylül Cumartesi Günü AK Parti Araban ve Yavuzeli İlçe Kongreleri gerçekleştirilecek.

EYLÜL AYINDA İLÇELER TAMAMLANACAK

AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı’ndan edinilen bilgilere göre, Şahinbey ve Şehitkamil İlçeleri dışında kalan ilçe kongrelerinin Eylül ayında tamamlanması planlanıyor. Merkez ilçeler ile ilgili durumun ise Eylül ayı sonunda netleşeceği, İlçe Kongrelerinin tamamlanmasının hemen ardından ise İl Kongresinin yapılacağı ifade edildi. Kasım ayına kadar tüm kongrelerin tamamlanması bekleniyor. 

F.ÇENGEL

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.