Hava Durumu

“Korku, pandemi haline geldi!”

Gelecek Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Abdullah Teber, Gelecek Partisi Genel Sekreteri Şenol Gürşan ve Gelecek Partisi Kurucu İl Başkanı Bekir Öztekin, gazetemize ziyarette bulundu. Ziyarette konuşan Gelecek Partisi Kurucu İl Başkanı Bekir Öztekin, Türkiye’de bir korku imparatorluğu kurulduğunu söyleyerek, Korku, Türkiye’de pandemi gibi salgın bir hastalık haline geldi” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2020 17:00
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2020 18:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“Korku, pandemi haline geldi!”

Gelecek Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Abdullah Teber, Gelecek Partisi Genel Sekreteri Şenol Gürşan, Gelecek Partisi Kurucu İl Başkanı Bekir Öztekin, Gelecek Partisi İl Başkan Yardımcıları Engin Bozkur ile Orhan Kuyucu, İl Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Demir’den oluşan heyet Ekspres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bora Zor’a ziyarette bulundu.

“63 İLDE TEŞKİLATLANMA ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI”

Ziyarette konuşan Gelecek Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Abdullah Teber, “Türkiye genelinde ciddi anlamda il teşkilatlanmalarını tamamladık. 63 ilimizde teşkilatlandık. İlçeleri de büyük oranda tamamlayarak, bazı illerimizde kongrelere başladık. İstanbul’da kongrelerimize katıldık. Önemli olan büyük kentlerde kongrelerimizi tamamlıyoruz. Bu ayın sonuna kadar tamamlanmayan çok az ilimiz kalacaktır. 300 ilçemizde de teşkilatlanmalarımız tamamlandı. Kongrelerimizin de büyük bir kısmını yaptık. Eylül ayında da Olağanüstü Kongremizi yapmayı hedefliyoruz. Seçime yönelik C planımız da hazır.”

OLASI BİR ERKEN SEÇİME HAZIRIZ

Gelecek Partisi Genel Sekreteri Şenol Gürşan, “Teşkilatlanma büyük çapta bitti, bir tek kongre sürecimiz kaldı. Kongrelerimizi yapmaya başladık. Eylül’ün ilk haftasında 1.Olağan Kongremizi gerçekleştireceğiz. Kongremizin ardından hazırlıklarımıza başlayacağız. Bu yıl bir erken seçimin yapılabileceğini düşünmüyoruz. Pandemi Süreci ve ekonomik kriz nedeniyle ortaya ciddi bir sıkıntı çıktı. 2020 yılı içerisinde bir seçim olacağını düşünmüyoruz. En yakın ihtimal 2021 Mart’ta bir seçim yapılabilir. Bu tarihte yapılabilecek bir seçime Gelecek Partisi girmeye hak kazanacak.”

“GAZİANTEP’TE TEŞKİLATLANMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR”

Gaziantep’in Pandemi dönemindeki sorunlarına değinen Gelecek Partisi Kurucu İl Başkanı Bekir Öztekin, “Gelecek Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Abdullah Teber ve Gelecek Partisi Genel Sekreteri Şenol Gürşan, kentimizi ziyarete geldiler. Ankara Merkezi artık çizmlerini giyerek Anadolu’ya çıktı. Tüm kentlerimizi dolaşıyorlar. Sayın Genel Başkanımız bu görevi bizlere tedvi etti. İl Binamızı açtık, bu ayın sonuna kadar hem il teşkilatımızı tamamlıyoruz. Gaziantep Valiliğine sunacağız. İlçe Teşkilatlarımızı da ay sonuna kadar tamamlayıp,Ağustos ayında da kongrelerimizi tamamlayacağız. Eylül ayında yapılacak olan Büyük Kongremize yetişeceğiz.”

“İKTİDAR ALTERNATİFİ OLDUĞUMUZU GÖSTERECEĞİZ”

Sözlerini sürdüren Öztekin, “Geçmişte insanların dillendirdiği bir takım konular vardı. Muhalefet ve iktidar alternatifi olmadığı söyleniyordu. Allaha şükür bu mazeret ortadan kalktı. Bu ayın sonuna kadar 80 ilde teşkilatlanma çalışmaları tamamlanmış olur. Tüm illerde teşkilatlanması ile birlikte sağlam bir kadro ile Türkiye’nin her tarafına yayılacak ve alternatif olduğumuzu göstereceğiz.”

“KORKU İMPARATORLUĞU KURULDU”

Tüm kesimlerin iktidardan şikayetçi olduğunu belirten Öztekin, “Korku imparatorluğu kurdular. Vesayet dönemlerinden daha fazla korkulu bir döneme neden oldular. İnsanları belirli korkularla esir aldılar. İnsanlar, çocuklarının geleceğinden endişe duydukları için baskı altına alındılar. Korku, Türkiye’de pandemi gibi salgın bir hastalık haline geldi. Biz öncülük yapacağız, halkımızın desteği ile korkulardan, ekonomik krizlerden, hukuksuzluktan milleti kurtaracağız” diye konuştu.

Ziyaretin ardından Gelecek Partisi Başdanışmanı Abdullah Teber, Gelecek Partisi Genel Sekreteri Şenol Gürşan, Gazetemize İmtiyaz Sahibi Bora  Zor’a plaket takdiminde bulundular.

S.ÖZTÜRK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.