Hava Durumu

Küfür iddialarına cevap

Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Murat Süğlün, cezası nedeniyle maçı protokol tribününden takip eden Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica'nın, müsabaka sonunda futbolcuları Lukas Podolski ve kendisine küfür ettiğini iddia etti. Süğlün’ün iddialarına Gaziantep FK’dan yanıt geldi.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2020 16:45
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2020 17:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Küfür iddialarına cevap

 

Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Murat Süğlün, Süper Lig'in 5. haftasında sahalarında Gaziantep Futbol Kulübü ile 1-1 berabere kaldıkları ve devre arası ile maç sonunda Sumudica ile yaşanan gerginlik hakkında değerlendirmelerde bulundu.

 

Sumudica'nın maç boyunca çok fazla tahrik edici hareketler yaptığını söyleyen Murat Süğlün, "En son yaptığı el kol hareketlerinin ardından kendisine İngilizce, saygılı olmasını söyledim. O da bana küfürle karşılık verdi. Herkesi tribünde çileden çıkardı. Çileden çıkarmadığı kimse kalmadı. İnanılmaz şeyler yaşadık. Davranışları çok kötüydü” şeklinde konuştu.

“OLAY, KULÜPLERE MAL EDİLMEMELİ”

Süğlün’ün iddialarına Gaziantep FK’dan yanıt gecikmedi. Gaziantep FK Yöneticisi Erhan Özmen, Maç 1-0 iken Antalyaspor lehine iken herhangi bir şeyin olmadığını, 1-1 beraberliğin arından Sumudica’ya hakaretler edildiğini belirtti. Özmen, “Olayların tam göbeğinde idim. Maç Antalyaspor’un lehine iken hiçbir şey yoktu, bizim hocanın özellikle 1.ve 4.hakmin yanlış kararlarına isyanı vardı. Hacada haklı olarak tribünden tepkisini gösterdi. Antalyaspor yöneticilerine karşı hiçbir tepkisi olmadı. Ancak karşılaşmada 1-1’lik beraberliğin ardından hocamıza hakaretler gelmeye başladı. Aniden gelişen bu olay bizleri de üzdü. Tamamen bireysel gelişen bu olayı kulüplere mal etmemeliyiz” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.