Hava Durumu

Kurucu İl Başkanı Binici mi oluyor?

Eski Bakan Ali Babacan tarafından kurulan DEVA Partisi’nin Gaziantep Kurucu İl Başkanlığı adı geçen için TOSYÖV Mütevelli Heyet Üyesi ve Gaziantep Destekleme Derneği Başkanı Necati Binici, Ak Parti ile yollarını ayırdı. Sosyal Medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Binici, DEVA Partisi'nin belirlenen üç il başkanına başarılar dileyerek, "Partimiz ve şehirlerimiz için hayırlı olsun, üç il başkanımıza ve kurucu heyete başarılar diliyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2020 13:21
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2020 14:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Kurucu İl Başkanı Binici mi oluyor?

 

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımlarda bulunan TOSYÖV Mütevelli Heyet Üyesi ve Gaziantep Destekleme Derneği Başkanı Necati Binici, “Partimiz ve şehirlerimiz için hayırlı olsun, üç il başkanımıza ve kurucu heyete başarılar diliyorum. En kısa sürede parti teşkilatlarımızı kurmalarını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

İL BAŞKANI OLACAK İDDİALARI GÜÇLENDİ

Binici’nin paylaşımı, DEVA Parti Gaziantep Kurucu İl Başkanlığı görevi için düşünülen isimler arasında yer alan Binici’nin İl Başkanlığı görevine getirileceği yönündeki iddiaları güçlendirdi.  

AK PARTİ’DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLMUŞTU

TOSYÖV Mütevelli Heyet Üyesi ve Gaziantep Destekleme Derneği Başkanı Necati Binici, bir dönem Ak Parti Gaziantep’ten milletvekili aday adayı olmuştu. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Asım Güzelbey’in danışmanlık görevini de yapan Binici’nin DEVA Partisi’ne geçişi Ak Parti kulislerinde konuşulan konulardan biri oldu.

S.ÖZTÜRK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.