Hava Durumu

“Lig ertelenmeyecek”

TFF Başkanı Nihat Özdemir, Süper Lig'in ertelenmeyeceğini ve nisan ayının sonuna kadar maçların seyircisiz olarak oynanacağını belirterek, "Hedef liglerin haziran sonuna kadar bitirilmesi" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2020 17:04
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2020 19:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“Lig ertelenmeyecek”

 

TFF Başkanı Nihat Özdemir, Süper Lig'in ertelenmeyeceğini ve nisan ayının sonuna kadar maçların seyircisiz olarak oynanacağını belirterek, "Hedef liglerin haziran sonuna kadar bitirilmesi" dedi.

TFF Başkanı Nihat Özdemir: Hedef liglerin haziran sonuna kadar bitirilmesiTürkiye Futbol Federasyonu (TFF) Nihat Özdemir ve Servet Yardımcı, UEFA'yla koronavirüs nedeniyle 55 katılımcı ülkeyle yapılan toplantının ardından açıklamalarda bulundu. Süper Lig'in ertelenmeyeceğini ve nisan ayının sonuna kadar maçların seyircisiz olarak oynanacağını belirten Özdemir, "Yerel liglerin Haziran sonuna kadar düzenlenmesi için gayret gösterilmesi talep edildi, Haziran sonuna kadar tamamlanması arzulanmaktadır. UEFA Başkanı Ceferin, EURO 2020, Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi ile ilgili bize sunum yaptı. Ana nedeni, EURO 2020'nin bir yıl ertelenmesiydi" dedi.

Alınmış karar neyse o karar aynen devam etmektedir'

Lig maçlarının oynanıp oynanmayacağı hakkında konuşan Özdemir: "Şu anda alınmış karar neyse o karar aynen devam etmektedir. Şu anda alınan karar gereğince maçlar seyircisiz olarak devam edecek." dedi ve ekledi:

"Dünyada ve Türkiye'de hareketli günler geçiriyoruz. Başımızda, aklı başında olan ve çok iyi planlama yapan bir Sağlık Bakanımız var. Aldığımız her karar, danışıklı olarak alınıyor. Bunlar, Türkiyemizi ilgilendiren kararlardır. Bizim için her şeyden önce Türkiye var."

'Her dakika durum değşebilir'

"Her dakika durum değşebilir. Çok aklı başında olan, çok iyi planlama yapan bir Sağlık Bakanımız ve bir bilim kurulumuz var. Her şarttaki durumda, Türkiye'yi en az etkileyecek kararları alıyorlar. Bizim onlarla sürekli mesaimiz var."

'Liglerimiz devam etmektedir'

"Sağlık Bakanlığı, bilim kurulunun çalışmaları ve onlarla devamlı irtibatlı olma durumundayız. İnşallah bu akşam Göztepe - Rizespor maçı oynanacak ve ligde eksik maçımız olmayacak. Verilmiş karar neticesinde liglerimiz devam etmektedir."

HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.