Hava Durumu

Mahallelinin mezarlık isyanı!

Nurdağı İlçesi’ne bağlı Yukarı Oluk Mahallesi’nde bulunan mezarlığın kötü görüntüsü, mahalle sakinlerini isyan ettirdi. Mezarlığın yıkılan duvarlarının yenilenmesi ve kapısının onarılması için Nurdağı Belediyesi’ne defalarca kez mahalle sakinleri, hiç bir sonuç alamadı.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2021 16:31
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2021 17:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Mahallelinin mezarlık isyanı!

Nurdağı İlçesi’ne bağlı Yukarı Oluk Mahallesi’nde bulunan mezarlığın kötü görüntüsü mahalle sakinlerinin gündeminde. Duvarı yıkılan, kapısı bozulan ve kimi vahşi hayvanların girdiği mezarlığın içler acısı hali nedeniyle Nurdağı Belediyesi’ne başvuran mahalle sakinleri, yıllardır mezarlığın yenilenmesini bekliyor.

 

“YETKİLİLERDEN DUYARLILIK BEKLİYORUZ”

Gazetemize açıklamalarda bulunan mahalle sakinleri, yetkililerin duyarsızlığından şikayetçi. Mahallede bulunan mezarlığın yenilenmesi istediğinde bulunan vatandaşlar, “Yıllardır süren bu kötü görüntünün bitmesini istiyoruz. Mezarlığın hali ortada, duvarı yıkılmış, giriş kapısı bozulmuş vaziyette. Vahşi hayvanlar mezarlığa giriyor, zarar veriyor. Biz bu durumun artık sona ermesini ve sıkıntıların giderilmesini istiyoruz” diye konuştular.

E.YILDIRIM

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.