Hava Durumu

Minik Şairler, gururlandırdı…

Milli Eğitim Bakanlığı Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen Evde Bayram Var konulu şiir yarışmasına katılan GKV Özel İlkokulu öğrencisi Begüm Mira Özdikici “Ata'mın Evladıyım” adlı şiiriyle il birincisi olurken, 5. sınıflar kategorisinde GKV Özel Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Zeynep Moschini “Bir Asır Egemen Ulu Türkiye’m” adlı şiiriyle il ikincisi oldu.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2020 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2020 14:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Minik Şairler, gururlandırdı…

 

Milli Eğitim Bakanlığı Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen Evde Bayram Var konulu şiir yarışmasına katılan GKV Özel İlkokulu öğrencisi  Begüm Mira Özdikici “Ata'mın Evladıyım” adlı şiiriyle il birincisi olurken, 5. sınıflar kategorisinde GKV Özel Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Zeynep Moschini “Bir Asır Egemen Ulu Türkiye’m” adlı şiiriyle il ikincisi oldu.

TBMM’nin kuruluşunun 100. yılı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerinde düzenlenen “Evde Bayram Var” konulu şiir yarışmasına katılan GKV Özel İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri şiirleriyle dereceye girdi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100.  yılı anısına düzenlenen “Evde Bayram Var” adlı şiir yarışmasında  4. sınıflar kategorisinde Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Begüm Mira Özdikici “Ata'mın Evladıyım” adlı şiiriyle il birincisi olurken, 5. sınıflar kategorisinde ise GKV Özel Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Zeynep Moschini “Bir Asır Egemen Ulu Türkiye’m” adlı şiiriyle il ikincisi oldu. Başarılı öğrencileri kutlayan GKV Özel İlkokulu Müdürü Talya Serenada Onan ve GKV Özel Ortaokul Müdürü Abdullah Dağlı “Öğrencilerimizin yetenekleri doğrultusunda yetiştirilmesi, özel yeteneklerinin değerlendirilerek gelecek yaşamlarında en iyi şekilde yönlendirilmesi için gerekli desteği vermeye devam edeceğiz. Yarışmada derece elde eden öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz” dediler. GKV’li minik şairlerin dereceye giren şiirlerinin önümüzdeki günlerde sergileneceği ve yarışmaya katılan diğer şiirlerle birlikte bir şiir kitabı hazırlanacağı da öğrenildi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.