Hava Durumu

Miniklerden mercimekli köfte etkinliği

Özel Seçkin Koleji anasınıfı öğrencileri yaparak yaşayarak öğrenmeyi uygulamalı aktiviteler ile pekiştirmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2019 15:28
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2019 17:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Miniklerden mercimekli köfte etkinliği

Özel Seçkin Koleji anasınıfı öğrencileri yaparak yaşayarak öğrenmeyi uygulamalı aktiviteler ile pekiştirmeye devam ediyor.

Özel Seçkin Koleji minikleri kış hazırlıklarının yapıldığı günlerde  öğretmenleri ile birlikte hazırladıkları turşu malzemeleriyle turşu yapımını öğrendi.Hem üretime teşvik eden hem de günlük yaşam becerisi kazandıran etkinlikle minikler eğlenceli dakikalar yaşarken, kendi kurdukları turşu ile kışa hazırlanmanın da mutluluğunu yaşadı. Turşular olduktan sonra veliler okula davet edildi. Minik öğrenciler kendi elleri ile yaptıkları turşuları mercimekli köfte eşliğinde ailelerine ikram etmenin heyecanı ve mutluluğunu yaşadılar

Yaparak yaşayarak öğrenme modelini benimseyen ve veliler  ile  iş birliği içerisinde olmaya özen gösterdiklerini belirten Özel Seçkin Koleji İlköğretim Müdür Yardımcısı Bercis Kaçıran;” Bu tür etkinlikler sayesinde öğrencilerimizin özgüvenlerini ve günlük yaşam becerilerini arttırmaya, neden - sonuç ilişkisi kurmayı, sabretme ve tatma duyularının gelişmesinin yanı sıra üretimin bir parçası olmayı da çocuklara öğretmeyi hedefliyoruz.”dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.