Hava Durumu

MMO’dan Şahin’e ziyaret

Makine Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Hüseyin Ovayolu ve Yönetim Kurulu üyeleri, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i ziyaret ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2019 16:51
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2019 17:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
MMO’dan Şahin’e ziyaret

Makine Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Hüseyin Ovayolu ve Yönetim Kurulu üyeleri, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i ziyaret ettiler.

Yeniden Belediye Başkanlığı görevine seçilen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e MMO Gaziantep Şube Yönetim Kurulun tarafından tebrik ziyareti yapıldı. 

MMO Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Ovayolu, meslek alanlarına giren, Ülke ve kent yararına olan her konuda çalışmalara devam edeceklerini, bu konuda tüm kurum ve kuruluşlarla geçmiş yıllarda olduğu gibi işbirliği içerisinde olacaklarını belirtti. Ziyarette ayrıca Oda tarafından yapılan tüm teknik hizmetler konusunda ayrıntılı bilgiler aktarıldı. Özellikle Asansörlerin Periyodik Kontrolleri ve Servis Araçlarının Muayenesi konularında bilgiler sunuldu.

“BİRLİKTE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise demokrasinin vazgeçilmez unsurları olan Sivil Toplum Kuruluşlarının başarılı bir örneğini MMO Gaziantep Şubesinde görebildiklerini ve bu başarılı çalışmaların devam edeceğinden hiç kuşkuları olmadığını dile getirdi. Gaziantep’te tüm kurum ve sivil toplum kuruluşları arasındaki birlik ve beraberliğin üst düzeyde olduğunu, bu nedenle birçok konuda birlikte çalışma fırsatı yakalandıklarını ve bu çalışmaların devam edeceğini belirtti. Büyükşehir Belediyesi olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler sunan ŞAHİN, her konuda olduğu gibi, her önerinin değerli olduğunu, özellikle teknik insanların önerilerini çok önemsediklerini belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.