Hava Durumu

O borç ödendi…

Gaziantep Valisi Davut Gül’ün girişimleri ile Gaziantepspor eski Teknik Direktörü Burak Şar'ın kefil olduğu 75 Bin TL elektrik borcu ödendi. 75 bin TL’lik borcun ödenmesi ile birlikte Teknik Direktör Şar, hapse girmeyecek.

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2021 16:24
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2021 17:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
O borç ödendi…

Gaziantepspor eski Teknik Direktörü Burak Şar, kulübün 75 bin TL’lik borcuna kefil olduğu ve borç ödenmediği için 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Pandemi nedeniyle cezaevinden izinli olarak çıkan Burak Şar, mağduriyetini anlatan bir mektup yazarak yardım istedi. Burak Şar’ın yardım isteğine Gaziantep Valisi Davut Gül, kayıtsız kalmadı.

VALİ GÜL DEVREYE GİRDİ…

Kamuoyunda büyük yankı uyandıran olay sonrası Gaziantep Valisi Davut Gül’ün Burak Şar için devreye girdi. Gaziantep Valiliğinden edinilen bilgiye göre, Burak Şar’ın mağdur olmasına neden olan 75 bin TL’lik borcun bugün ödeneceği belirtildi.

75 BİN TL’LİK BORÇ ÖDENDİ

Valilikten edinilen bilginin ardından Gaziantepspor eski Teknik Direktörü Burak Şar’ın kefil olduğu 75 bin TL’lik borç, Vali Gül’ün girişimleri ile ödendi. Borcun ödenmesinin ardından Burak Şar’ın yeniden cezaevine girmesi durumu ortadan kalkmış oldu.

F.ÇENGEL

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.