Hava Durumu

Organizespor çıkışını sürdürüyor

1.Amatör Küme A Grubunda mücadele veren Organizespor, başarısını sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta sonu Sercan İnşaat takımı ile karşılaşan Organizespor, rakibini 3-2 yenerek 11.sıraya yükseldi.

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2020 16:48
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2020 18:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Organizespor çıkışını sürdürüyor

 

1.Amatör Küme A Grubunda mücadele veren Organizespor, başarısını sürdürüyor.  Geçtiğimiz hafta sonu Sercan İnşaat takımı ile karşılaşan Organizespor, rakibini 3-2 yenerek 11.sıraya yükseldi.

1.Amatör Küme A Grubunda mücadele veren Organizespor, kısıtlı imkanlarla büyük işler başarıyor. Ligde başarıyı hedefleyen Organizespor, rakiplerini birer birer yenerek ligde üst sıralara çıkmayı hedefliyor. Yeni transferlerle güçlenen Organizespor, Geçtiğimiz hafta sonu Sercan İnşaat Takımı ile karşı karşıya geldi.

RAKİBİNİ 3-2 MAĞLUP ETTİ

Hasan Celal Güzelbey Stadyumunda oynan karşılaşmada Organizesporlu oyuncular Metin, Deniz ve Hanifi’nin golleri ile rakibi Sercan İnşaatı 3-2 mağlup etti. Organizespor bu başarısı ile ligde 11.sıraya yükseldi.

Maçın ardından konuşan Organizespor Başkanı Erol Sevdim, Gaziantep OSB Müdürlüğü’nden  Organizesporlu oyunculara destek olunması istediğinde bulundu.

E.YILDIRIM

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.