Hava Durumu

Özkeçeci, nabız yokluyor

Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyup Özkeçeci, yaklaşan İl ve İlçe Kongresi öncesi çalışmalarını hızlandırdı. Özkeçeci’nin adaylığı noktasında gelen bilgiler olumlu olurken, Özkeçeci’nin STK’lar ve dernek yönetimleri ile toplantılar yapması ve saha çalışmaları yapması adaylığını garantiye almak istediği yönünde yorumlara neden oluyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2020 18:59
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2020 20:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Özkeçeci, nabız yokluyor

Ak Parti Gaziantep’te heyecan dorukta. Şubat ayında başlaması beklenen ilçe kongresi öncesi adaylar kulis çalışmalarını sürdürürken, İl Başkanı Eyup Özkeçeci’ de yeni dönemde il başkanlığı için nabız yoklamaya devam ediyor. Gaziantep’te bulunan STK’lar ve dernek yönetimleri ile bir araya gelen Özkeçeci, Gaziantep’e yönelik faaliyet ve çalışmalarını anlatıyor. Yeni dönemde İl Başkanı olma konusunda Genel Merkezi’nden olumlu yanıt aldığı ileri sürülen Özkeçeci’nin saha çalışmaları ve toplantılar yaparak, adaylığını kesinleştirmek istediği gelen bilgiler arasında.

İLÇE KONGRELERİ BEKLENİYOR

Ak Parti’de Şubat ayında başlayacağı açıklanan İlçe Kongreleri için takvimin netleşmesi bekleniyor. Kentin önemli iki ilçesi olan ve Yerel Seçimlerde tartışmalı süreçlerin yaşandığı Şahinbey ve Şehitkamil İlçe Teşkilatlarında değişim olup olmayacağı merakla bekleniyor. Yerel seçim döneminde Ak Parti Şahinbey ve Ak Parti Şehitkamil ilçe Teşkilatları ile İl Teşkilatı arasında yaşanan uyumsuzluk, Genel Merkeze yansımıştı. Önümüzdeki süreçte teşkilatlarda değişim yaşanıp yaşanmayacağı merakla bekleniyor.

M.TÜRKMEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.