Hava Durumu

Özkeçeci’nin A Takımı belli oldu!

AK Parti 7.Olağan Kongresinde Gaziantep İl Başkanlığı görevine üçüncü kez seçilen Eyup Özkeçeci’nin yeni yönetimi belli oldu. AK Parti Gaziantep İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında konuşan İl Başkanı Özkeçeci, Yeni İl Yönetimini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2021 17:27
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2021 19:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Özkeçeci’nin A Takımı belli oldu!

AK Parti 7.Olağan Kongresinde Gaziantep İl Başkanlığı görevine üçüncü kez seçilen Eyup Özkeçeci’nin yeni yönetimi belli oldu. AK Parti Gaziantep İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında konuşan İl Başkanı Özkeçeci, Yeni İl Yönetimini açıkladı.

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyup Özkeçeci, 7. Olağan Kongresi sürecinin ardından İl Binasında bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, İl Yönetim Kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Toplantıda açıklamalarda bulunan İl Başkanı Eyup Özkeçeci, göreve üçüncü kez seçildiğini söyledi. Özkeçeci, “3 Şubat günü Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle üçüncü dönem İl Başkanlığı görevini tekrar devraldım. Kongrede siz kıymetli yönetim kurulu üyelerimiz de bulundunuz. Gaziantep’imiz ve ülkemiz için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Yerelde Gaziantep, ülkemiz ve genelde ümmet için çalışma yapacağız. 50 Asıl Yönetim Kurulu üyemiz ve 25 yedek üyemiz var. İl Disiplin Kurulu 5 asıl, 5 yedek, İl Parti İçi Demokrasi ve Hakem Kurulu 3 asıl ve 3 yedek olmak üzere 90 kişiyiz. Gaziantep’te bu 90 kişi, kendi bölgelerinde, çevrelerinde kıymetli, bulunduğu bölgeye değer katan kişilersiniz. Bölgesinde karşılığı olan, sözü dinlenen, bizim için Akil insanlardır.”

“GENEL MERKEZİMİZİN İZDÜŞÜMÜYÜZ”

Tüzük gereği Yürütme Kurulu üyelerinin belirlenmesi gerektiğini söyleyen Özkeçeci, “Tüzüğümüz gereği 50 tane Asıl Yönetim Kurulu üyemiz ile birde Yürütme Kurulumuzun olması gerekiyor. Biz burada Genel Merkezimizin izdüşümüyüz. Genel Merkezimizde ne varsa bizim İl Teşkilatımızda da o vardır.  Genel Merkezimiz teşkilatlar için belirli kurallar koymuş. Bize düşen o kurallar çerçevesinde sorumluluk alarak yürümektir. Biz burada gündemi takip etmek durumundayız. Hadsizin biri Grup Başkanvekilimiz Özlem Hanım için ağza alınmayacak ifadeler kullandı. Biz erkek olarak ben bundan utandım. Kabul edilebilir bir şey değil.”

“BÜYÜK KONGRE 24 MART’TA YAPILACAK”

Açıklamalarını sürdüren Özkeçeci, “İnşallah 24 Şubat günü Türkiye’de 81 İlimizin kongresi tamamlanmış olacak. 24 Mart günü de Büyük Kongremiz Cumhurbaşkanımızın katılımıyla gerçekleştirilecek. Her hafta sonu Cumhurbaşkanımızın yaptığı açılışlara gidiyoruz. Genel Başkanımızın süratine bizler yetişemiyoruz. Haftanın yalanları isimli çalışmalarımız ile yalanları ortaya koyuyoruz. Vatandaşlarımız da doğruları buradan görüyorlar. Biz her zaman doğrudan yanayız” diyerek sözlerini noktaladı.

ÖZKEÇECİ’NİN YENİ YÖNETİMİNDE GÖREV DAĞILIMI ŞÖYLE:

Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Ertuğrul Teymur

Teşkilat Başkanı Ömer Marakoğlu

Seçim İşleri Başkanı Mustafa Edip İzol

Tanıtım ve Medya Başkanı Eyüp Kavas

Dış İlişkiler Başkanı Ahmet Parlak

Sosyal Politikalar Başkanı Zehra Ünal

Yerel Yönetimler Başkanı Bayram Kemal Kılınç

Ekonomi İşleri Başkanı Faruk Eruslu

Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Mahmut Birlik

İnsan Hakları Başkanı Abdurrahman İnal

Mali ve İdari İşler Başkanı Mehmet Kaplan

Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Mustafa Kılıç

AR-GE Başkanı Tuğba Satıl Alkan

İl Sekreteri Abdulkadir Güven.

A.DUMAN

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.