Hava Durumu

“Pembe bir tablo çiziliyor”

CHP Gaziantep İl Başkanı Lüftü Demir ve İl Yöneticileri gazetemizi ziyaret etti. Gaziantep’in sorunları ve önümüzdeki aylarda başlayacak olan kongrelere ilişkin İl Başkanı Lütfü Demir açıklamalarda bulundu. Demir, Gaziantep’te yaşanan sorunların göz ardı edildiğini ifade ederek, “Pembe bir tablo çiziliyor” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2019 19:36
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2019 20:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“Pembe bir tablo çiziliyor”

CHP Gaziantep İl Başkanı Lüftü Demir ve İl Yöneticileri gazetemizi  ziyaret etti. Gaziantep’in sorunları ve önümüzdeki aylarda başlayacak olan kongrelere ilişkin İl Başkanı Lütfü Demir açıklamalarda bulundu. Demir, Gaziantep’te yaşanan sorunların göz ardı edildiğini ifade ederek, “Pembe bir tablo çiziliyor” dedi.

CHP Gaziantep İl Başkanı Lütfü Demir ve beraberindeki heyet gazetemize ziyarette bulundular. Ziyarette konuşan CHP Gaziantep İl Başkanı Lütfü Demir, kentin sorunlarını gündeme taşıyacaklarını belirtti. Demir, “Gaziantep’te yaşanan en büyük sorun Suriyeli Mülteciler sorunudur. Bu sorun ne yazık ki kentimizde kangrenleşmeye giden bir sorun haline geldi. Bizi yönetenler pembe bir tablo çiziyorlar ama yanılıyorlar. Gaziantep başta olmak üzere Hatay, Kilis ve Şanlıurfa’yı bekleyen çok büyük sorunlar var. Biz kafamızı kuma gömerek siyaset yapmayız. Doğrusu neyse onu konuşuruz. Ben Gaziantep’in Suriyeli Mültecilerin neden olduğu sorunlar nedeniyle geleceğini çok parlak görmüyorum. İlerleyen yıllarda bu insanlar örgütlü bir şekilde seçimlere katılırlar ise Gaziantep’te bir ilçe belediyesini alabilirler.”

SANAYİDE DURUM İÇ AÇICI DEĞİL

Gaziantep’in sanayisinde büyük sıkıntılar yaşandığını kaydeden Demir, “Gaziantep’in sanayisine baktığımız zaman durumun pek iç açıcı olduğunu göremiyoruz. Sanayiciler, medyanın karşısında pembe bir tablo çiziyorlar. Sanayicilerimiz, kapalı kapılar ardından yaşadıkları sorunları anlatırken, medya karşısında bu sorunlarını dile getirmiyorlar. Sanayinin içerisinde bulunduğu süreci yakından takip ediyoruz.”

KONGRE TARİHİ NETLEŞMEDİ

CHP Gaziantep’te önümüzdeki günlerde başlayacak olan kongre sürecine ilişkin açıklamalarda bulunan Demir, “Kongre tarihi kesinleşmedi ancak delege tespitlerinin Ekim ayında başlaması bekleniyor. Genel Merkezden bu konuda henüz bir bilgi gelmedi. Genel Merkezden gelecek bilgiler doğrultusuna süreci tamamlayacağız.”

LİYAKATLİ KİŞİLER YÖNETİMDE YER ALACAK

Kongrede aday olacağını ifade eden Demir, “Ben bir işi yarım bırakmam. Ya tam yaparım ya da hiç yapmam. 1989 yılında Şahinbey İlçe Başkanlığım döneminde gerçekten ayağa kaldırmış olduğum koşan, koşturan bir örgütümüz vardı. Gaziantep’i tekrar Sosyal Demokratların kalesi yapmak için adayım. Yönetimlerimizi oluştururken liyakatli, toplumda karşılığı olan kişilerin yönetime girmeleri konusunda çalışma yapacağım. Partimizi ayağa kaldıracak, karşılığı olan, saygınlığı olan kişilerden oluşan bir yönetim kuracağım. Yönetimde her katmandan insan olacak” diye konuştu.

S.ÖZTÜRK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.