Hava Durumu

Saadet Partisi’nde kongre yapıldı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun katılımı ile Gaziantep 7. Olağan Kongresi gerçekleşti. Kongrede Mehmet İslam güven tazeleyerek yeniden Başkan seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2019 16:51
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2019 18:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Saadet Partisi’nde kongre yapıldı

 

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun katılımı ile Gaziantep 7. Olağan Kongresi gerçekleşti. Kongrede Mehmet İslam güven tazeleyerek yeniden Başkan seçildi.

Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar Salonunda gerçekleşen toplantıya Genel Başkan Temel Karamollaoğlu, Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, İl Başkanları ve çok sayıda Delege ve Partililer katıldı.

“BİZ HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSMUYORUZ”

Saadet Partisi Gaziantep İl Başkanı Mehmet İslam, iktidar karşısında değil haksızlık karşısında sustuklarını dile getirerek, “Konuşmalarıma Allahın selamı ile başlıyorum. 7. Olağan İl Kongremizi büyük bir heyecanla gerçekleştiriyoruz, tüm Türkiye’ye hayırlı olsun. Bize hep ak Partiye çatıyorsunuz, CHP ve diğer partilere çatmadığımızı söylüyorlar. Ak Parti bu ülkeyi yönetiyor, şoför koltuğunda kendileri oturuyor. Türkiye’de Fabrika yerine Cezaevleri yapılıyor. Bunlara mı sessiz kalalım. Aleyna Tilki gençliğe öncüsü ödülüne mi sessiz kalalım. Gaziantep’te stadın yerine ticari alan yapılıyor, ona mı sessiz kalalım. Milli görüş bunlara sessiz kalamaz. Son nefesimize kadar haksızlık karşısında susmayacağız” dedi.

DİVAN BAŞKANI ŞERAFETTİN KILIÇ OLDU

Saadet Partisi Gaziantep 7. Olağan Kongresinde Divan Kurulu Başkanlığını Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç yaptı. Kongrede Divan Katibi ve Üyeler şu şekilde oluştu:

Erkan Pınarbaşı, Av. Ahmet Necati Ülker, Necati Sarı, Av. Halil Kılıç

YÖNETİM KURULU

Mehmet İslam, Ahmet Adıyaman, Ahmet Necati Ülker, Ali Kasapbaşı, Ali Yaşar, Fatih Demirtaş, Halil Kılıç, İsrafil Kılınç, İzzettin Beyaz, Mehmet Hayri Kamalı, Mehmet Metin Taşkın, Memik Düzdal, Mustafa İslam, Mustafa Öztürk, Müslüm Ertürk, Oğuz Çapan, Osman Çolak, Osman Ersöz, Ömer Karabacak, Ömer Karakaya, Özcan Fidan, Yunus Bişkin, Zekeriya Yumşak, Zeynel Abidin Dargın, Zeynel Açıkgöz.

KARAMOLLAOĞLU 50 YILI ANLATTI

Milli görüş lideri Temel Karamollaoğlu, Partisinin 50 yıllık mazisini anlattı. “Milli Görüşün bugün 50. Yılını kutluyoruz. Katkı sağlayan kardeşlerimizi özellikle de Erbakan hocamızı rahmetle anıyoruz. Gaziantep savunmasında 6317 şehit vererek başta Antep olmak üzere bağımsızlıkta önemli katkı sahibi olan Gaziantep şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. İstiklal savaşının ardından, ülkede adalet ve birlik ve berberliğe ihtiyaç vardı.  1909 yılında Sanayileşmeyi nasıl sağlarız hesabı yaparken, yıllarca bunun arayışına girdik. 1956 yılında Necmettin Erbakan isimli genç hem ülkemiz hem de Dünyada motor dizaynı yapabilen birisi olarak ortaya çıktı. Hiç kimsenin bir şey yapamadığı dönemde Erbakan, Tank motoru yaparak tarihe geçti. Ardından Odalar Birliği seçimlerinde Yönetime girdi. 1968 yılında mahkeme kararı ile iptal edilen seçimlerin ardından, Erbakan siyasete girmeyi kafasına koydu. Prof Dr. Necmettin Erbakan Bağımsız aday olduğu dönemde Konya’dan 3 Milletvekilinin aldığı oyu alarak TBMM’ye girdi. 1973 yılında Milli Nizam partisini kurdu. CHP ve Milli Selamet Partisi olarak Hükümeti kurdular.

TÜRKİYE ŞAHA KALKTI

Erbakan Hükümeti döneminde şaha kalkan Koalisyon hükümette Başbakan Erbakan Emekliye, İşçiye, Memura ve Esnafa zamlar yaparak adeta ekonomiyi şaha kaldırdı. Ağır sanayi hamleleri ile ülke müreffeh bir hale geldi. 28 Şubat olayları nedeniyle kapanan partinin ardından, Yöneticiler siyasi yasaklı olarak bir kısmı tutuklandı.

YERELDEN, İKTİDARA…

1994 Yerel seçimlerinde İstanbul da dahil olmak üzere birçok Belediye kazanan Refah Partisi, herkesin beğenisi haline geldi. İşçi emekli ve esnafı şaha kaldıran Milli görüş partisi D 8 Zirvesi ile İslam Birliği kurarak Dış Politikada iyi çizgiler yakaladı.

AK PARTİ’Yİ KİMSE KURTARAMAZ

Batının desteğini alan Ak Parti, ABD ve İsrail’i ortak görerek Müslüman ülkeleri tanımaz hale geldi. Faizli kapitalizm sistemi ile Ak Parti’yi yeni dönemde dahil artık kimse kurtaramaz. 95 yıllık Cumhuriyet tarihinde bunlar sanayicileri yok ettiler. Otomobili yapsak ne yazar, yapmasak ne yazar.  Bunların tamamının parçaları dışarıdan geliyor, sen üretmiyorsun ki, sen sadece montaj işi yapacaksın. Geldiğimiz nokta, hiç arzu ettiğimiz bir nokta değil. İslam ülkeleri ve Dış politikada ABD Irak’ı işgal ederken Türkiye olarak siz destekleyen durumundasınız. Bugün komşularınız ile hasım durumundasınız. Bugün Irak, Rusya, Suriye ve diğer ülkeler ile iyi durumda değilsiniz.

SAVUNMA SANAYİSİNİ DESTEKLİYORUZ

Savunma Sanayiinde biz Türkiye’nin destekçisiyiz. Biz S 400’lere karşı değiliz, destekçiyiz. Biz Tank Palet Fabrikalarının Katar’a satılmasına karşıyız.  Bu şekilde Türkiye’yi idare edemezler.

HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.