Hava Durumu

Şahinbey Meclisinde ‘Basına’ eziyet

Şahinbey Meclisinde basına görev yapmak eziyete döndü. Toplantı salonunda basın mensuplarının yeri değiştirilirken, başkan Tahmazoğlu basın mensuplarının fotoğraf çekmek için ayağa kalkmasına da engel oldu. Toplantıda söz alan meclis üyesi Yılmaz Kireç’in konuşması sırasında ses ve görüntü almak isteyen basın mensupları, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu tarafından engellendi.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2019 21:02
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2019 22:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Şahinbey Meclisinde ‘Basına’ eziyet

Şahinbey Belediye Meclisi Mayıs ayı 2.Birleşim Toplantısı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Başkanlığında yapıldı. Meclis toplantısında gündem maddesine ilişkin olarak söz alan meclis üyesi Yılmaz Kireç’in konuşması sırasında görüntü almak isteyen basın mensupları, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu tarafından engellendi. Görüntü almak isteyen basın mensupları Tahmazoğlu tarafından “Yerinize geçer misiniz arkadaşlar! Herkes kendi yerine!” cümleleri ile sert şekilde uyarıldı.

ŞOK ETKİSİ YARATTI

Basın çalışanlarının görüntü almak için yerlerinden ayrıldıklarını dile getirmesi üzerine konuşan Tahmazoğlu, “Salonun düzenini sağlamam gerekiyor, size ayrılan yere geçiniz. Basın ayrılan yerden fotoğraf alınız” diye konuştu. Tahmazoğlu’nun bu tepkisi meclis üyeleri ve basın mensupları arasında şaşkınlık yarattı.

A.DUMAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.