Hava Durumu

“Şakanın ağır olduğunu bilmiyordum”

Gaziantep FK eski teknik direktörü Marius Sudumica, ayrılık sürecinde yönetim ve futbolcularla yaşadıklarıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sumudica, “Gaziantep şehrinden ve başkandan özür dilerim, büyüyen bir şakaydı. Şakanın ağır olduğunu bilmiyordum. Şehir gücendi ve şimdi onları anlıyorum” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2021 17:00
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2021 19:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“Şakanın ağır olduğunu bilmiyordum”

Gaziantep FK ile yollarını ayıran Marius Sumudica ülkesinde önemli açıklamalar yaptı. Sumudica, "Eve gitmek ve ara vermek istiyorum. Türkiye dahil telefon görüşmeleri ve teklifler aldığım gerçeğini saklamıyorum. Şu anda geri dönme vaktinin geldiğini sanmıyorum. Şimdi dinlenmek istiyorum. Ciddi bir projem yoksa yazın geri döneceğim" dedi.

“ŞEHİR GÜCENDİ”

Marius Sumudica, Gaziantep FK ile yollarının ayrılması ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Sumudica, “Maçtan sonra doğruyu söyledim, yönetime o şakayı tekrarladım ve 'para sorunum yok' dedim. Konu para değil saygı ile ilgiliydi. Şakayla, karımdan kulübe vermek için biraz para isteyeceğimi söyledim. Gaziantep şehrinden ve başkandan özür dilerim, büyüyen bir şakaydı. Gaziantep kulübüne çok şey borçluyum, bana iyi koşullar sundular. Birçok koç buraya gelmek ister ama o anda gücenmiş hissettim. Bana şakadan rahatsız olduklarını söylediler. Kimseden merhamet istemiyorum, benim için aldığım sonuçlar zaten konuşuyor. Ben çelişkili bir adamım ama kendimi bu şekilde motive ediyorum. Şakanın ağır olduğunu bilmiyordum. Şehir gücendi ve şimdi onları anlıyorum.”

“NEDEN AYRILDIĞIMI ANLAMIYORUM”

"19 oyuncu bana mesaj attı. Neden ayrıldığımı anlamıyorum. Everton için oynayan Kevin Mirallas bana yazdı. Bana birlikte çalıştıkları en iyi koç olduğumu söylediler. Türkiye'de yılın teknik direktörü seçildim ve takıma gönül rahatlığı vermek istedim. Oyuncular bana "Kalır mısın?" diye sordu. Geride bir şey bırakıyorum ve onların Sumudica ile yaptıklarından daha fazlasını başarmalarını istiyorum. Yönetim bana en iyi koça sahip olduklarını ancak bu şaka yüzünden devam edemeyeceğini söyledi. Avrupa kupalarına ulaşabileceğimi düşünüyordum” dedi.

HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.