Hava Durumu

SANKO okulları, eskrimde finallere katılacak

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Okul Sporları Eskrim İl Birinciliği”nde SANKO Okulları sporcuları üç birincilik, bir ikincilik, iki üçüncülük ve bir dördüncülük derecesi elde etti.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2020 09:50
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2020 11:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
SANKO okulları, eskrimde finallere katılacak

 

 

Gaziantep Çok Amaçlı Spor Salonunda düzenlenen yarışmada; SANKO Okulları sporcularından Ekin Asyalı “Epe Yıldız Kızlar Kategorisi” il birincisi, Eren Can “Epe Genç Erkekler Kategorisi”nde il birincisi, Berkay Sarsu “Epe Küçük Erkek Kategorisi” il birincisi, Setenay Sarsu “Epe Genç Kızlar Kategorisi”nde il ikincisi oldu ve 16 - 20 Mart tarihleri arasında Ankara’da düzenlenecek Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı kazandı. SANKO Okulları sporcularından Ayşe Beyza Yıldırım “Epe Genç Kızlar Kategorisi” üçüncüsü, Koray Peltek “Yıldız Erkek Kategorisi” üçüncüsü ve Asude Erturhan “Epe Genç Kızlar Kategorisi”nde dördüncü oldu.

 

 

SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, sporcularını ve emeği geçen öğretmenleri kutlayarak, Türkiye finallerinde Gaziantep’i ve okullarını temsil edecek sporcularına başarılar diledi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.