Hava Durumu

Şerbetçi, farklı kazandı…

İyi Parti Şahinbey İlçe Kongresi geçtiğimiz hafta sonu yapıldı. Ekselans Düğün Salonunda yapılan kongrede İyi Parti Şahinbey İlçe Başkanlığı için İsmet Şerbetçi ve Mete Fakı yarıştı. Delegelerin büyük bölümünün oyunu alan İsmet Şerbetçi, İyi Parti Şahinbey İlçe Başkanlığına seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2020 18:41
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2020 20:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Şerbetçi, farklı kazandı…

İyi Parti Gaziantep’te 3 yıldan bu yana il ve ilçe kongrelerinin tamamlanması konusu tartışmalara neden oluyordu. Geçtiğimiz yıl İl Başkanlığı görevine getirilen Oğuz Hocaoğlu, İl ve İlçe Kongrelerinin yapılması için kolları sıvamış ve İyi Parti Genel Merkezi’nden il ve ilçe kongreleri için tarih almıştı. Kongre tarihilerinin belirlenmesinin ardından İyi Parti Gaziantep’te geçtiğimiz hafta sonu kongre heyecanı yaşandı. Ekselans Düğün Salonu’nda Türkiye genelinde 2020 yılının ilk kongresi gerçekleştirildi.

İKİ ADAY YARIŞTI

İyi Parti Şahinbey İlçe Kongresi’ne İyi Parti GİK üyesi ve Bölge Sorumlusu Mehmet Arslan, Gaziantep Milletvekili Hüseyin Filiz, İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu ve partililer katıldı. Kongrede ilçe başkanlığı için İsmet Şerbetçi ve Mete Fakı aday oldu. Gerçekleşen seçimli kongrede delegelerin büyük bölümünün oyunu alan İsmet Şerbetçi, Şahinbey İlçe Başkanı olarak seçildi.

ŞERBETÇİ, SEÇİMLE GELEN İLK İLÇE BAŞKANI OLDU

Geçtiğimiz yıl Şahinbey İlçe Başkanlığı görevine atanan Şerbetçi, Kongrede partililerin desteğini alarak İyi Parti Şahinbey İlçe Başkanlığına seçilen ilk ilçe başkanı oldu. Birlik ve beraberlik içerisinde geçen seçimin sonuna iki aday birlik pozu verdi.

M.TÜRKMEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.