Hava Durumu

“Sloganlarla iş yapmayacağız”

Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Gaziantep’e geldi. Kandemir, İl ve ilçe yönetimleri ile MSM’de düzenlenen AK Parti Gaziantep Teşkilat Toplantısında bir araya geldi. Toplantıda konuşan Kandemir, “2020 yılı tüm kademelerimiz ile sahada olmamız gereken bir yıl. 2020-2021 yılları Ak Parti’nin yol haritasını iyi çizmiş, sağlam teşkilat çalışması yaptığı yıllar olacak. Bu dönemde sloganlarla iş yapmayacağız, dersimize iyi çalışacağız ve sahanın tozunu attıracağız” diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2020 19:30
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2020 21:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“Sloganlarla iş yapmayacağız”

Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Gaziantep’e geldi. Kandemir, İlk olarak MSM’de düzenlenen AK Parti Gaziantep Teşkilat Toplantısına katıldı. Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, “AK Parti 18 sene içerisinde her birimizin hayatının bir kademesinde katkı sağladığı ve beraber inşa ettiğimiz başarı öyküsünün adıdır. Türkiye bu noktaya gelmişse, hepimiz emek vererek, cumhurbaşkanımızın arkasında durarak bu hikayeye katkı sağladık. Mesele birbirimize sahip çıkmaktır. Zaman zaman teşkilatlarımızda ufak tefek eksiklikleri görüyoruz. Sizlerden ricam var; şimdi 7. Olağan kongre sürecimiz başlayacak. Her bir isim kolay yetişmiyor, bizim için bir değer. Önce biz birbirimize sahip çıkacağız, önce bizim enerjimiz yüksek olacak. Eğer bizim insanımıza önce biz sahip çıkmazsak o zaman aile hukukunun gereğini yerine getirmemiş oluruz. Aynı şey bakanlarımız için de, teşkilatlarımız için de geçerli. Bizim teşkilatımız savunma pozisyonunda olmayacak. Bugün Türkiye geldiği noktada yeni bir dil inşa etti. Dünyadaki esarete Türkiye meydan okuyor, bizim teşkilatlarımız da tam bunun gerektirdiğini yerine getirecek. Biz insana alemlerin özü diye bakıyoruz. Bugün ülke olarak sağlam durabilmişsek teşkilatımız sayesinde başardık. Şimdi istiyoruz ki bizim arkadaşlarımız bu 7. Olağan kongre sürecini klasik standart bir kongre süreci olarak değerlendirmesin. Kadrolarımızı tazeliyoruz. 2020 yılında AK Parti tüm kademeleriyle sahada olacak, seçim varmış gibi mücadele edecek.  Seçim varmış gibi, STK ziyaretleri artacak, ev ziyaretleri yapılacak, yeni arkadaşlarımız davet edilecek. Yeni arkadaşları da işin içerisine katmamız sahayı harmanlamamız lazım.”

“GAZİANTEP, ÖRNEK TEŞKİLATLARIMIZDAN BİR TANESİ”

Sözlerini sürdüren Kandemir, “Biz Gaziantep’te tüm kademelerdeki arkadaşlarla olağanüstü bir ekiple çalışıyoruz. Meseleye bakarken kendisi üzerinden değil, şehri ve teşkilatı üzerinden bakan bir Gaziantep ekibimiz var. 2020 yılı tüm kademelerimiz ile sahada olmamız gereken bir yıl. Gaziantep Teşkilatı, Türkiye’ye örnek verdiğimiz teşkilatlardan bir tanesidir. Gaziantep Teşkilatı, tüm kademeleri ile 2020 yılında kongre sürecinde olacağına inanıyorum. Şehrimizin yetiştirdiği o çok güzel insanlar var. Adalet Bakanımızda teşkilatlarımızı övüyor. Gaziantep’teki pırıl pırıl olan teşkilatımızı kirletmemiz gerekiyor. İl Başkanlarımız ile bir araya gelerek kamp yapacağız. Şubat ayında da İlçe Başkanlarımız ile kamp yaparak yol haritamızı belirleyeceğiz. 2020-2021 yılları Ak Parti’nin yol haritasını iyi çizmiş, sağlam teşkilat çalışması yaptığı yıllar olacak. Teşkilatlarımızdan bunu istiyoruz. Gaziantep vizyonuyla, teşkilatları ile örnek illerimizden bir tanesidir. Önümüzdeki 2 yıllık çalışmaya yansıtmanızı bekliyoruz. Bu dönemde sloganlarla iş yapmayacağız, dersimize iyi çalışacağız ve sahanın tozunu attıracağız. Bunu bekliyoruz, bunu istiyoruz. Ondan sonra biz bu kaleyi sağlam tutarız” diye konuştu.

“UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞIYORUZ”

Toplantıda konuşan Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyup Özkeçeci, “Gaziantep, Ak PArti’nin ilk kurulduğu günden bu yana Partisinin, Genel Başkanının arkasında dimdik durdu. Bu durum şimdi de böyle, bundan sonrada inşallah böyle olacaktır. 28 Aralık 2014 tarihinde İl Başkanlığı görevine geldim. Görevde 5 yıllık süreç bitti, 6.yılımızdayız. 5.dönemde görev alan il başkanları kadar, seçim gören il başkanı yoktur. İl başkanı olarak 6 büyük seçim geçirdim. Gaziantep, bu 6 seçimi yüzünün akıyla tamamladı. 3 genel seçim, 1 referandum, 1Cumhurbaşkanlığı ve 1 yerel seçim geçirdik. Bu teşkilatlar 15 Temmuz gecesini yaşadı. Gaziantep’te o gece tek kurşun sıkılmadı. Gaziantep Teşkilatı, yarın yapılacak olan bir seçime dahi hazırdır. Teşkilatlarımız dimdik ayakta. 9 ilçe Başkanımın hepsini kutluyorum. Hepsi görev bilinci içerisinde. Çok güzel uyumlu olarak çalışıyoruz. Hepsi Ak Parti ruhunun bilincindeler. Uyum içerisinde çalışıyoruz” diye konuştu.

Programın ardından Kandemir, Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri ve ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

A.DUMAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.