Hava Durumu

Stadyumda sorunlar bitmiyor…

TOKİ tarafından Beylerbeyi Bölgesi’ne 120 milyon lira bedelle yapılan Kalyon Stadyum, 2017 yılında faaliyete girmişti. 33 bin kişi kapasiteli ve UEFA Standartlarında inşa edilen Gaziantep Kalyon Stadyumunda yaşanan sorunlar bir türlü çözümlenemiyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2019 19:27
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2019 20:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Stadyumda sorunlar bitmiyor…

TOKİ tarafından Beylerbeyi Bölgesi’ne 120 milyon lira bedelle yapılan Kalyon Stadyum, 2017 yılında faaliyete girmişti. 33 bin kişi kapasiteli ve UEFA Standartlarında inşa edilen Gaziantep Kalyon Stadyumunda yaşanan sorunlar bir türlü çözümlenemiyor.

2017 yılından bu yana faaliyette bulunan Kalyon Stadyumu, geçtiğimiz hafta oynan Beşiktaş Maçında yaşanan sorunlarla bir kez daha gündeme geldi. Sosyal medya hesapları üzerinden paylaşımda bulunan vatandaşlar, stadyumda yaşanan temizlik sorunu, kötü koku ve ışıklandırma sorunlarının halen çözümlenemediğini ifade ettiler. Yapımı iki yıl önce tamamlanan stadyumda meydana gelen eksikliklerin aradan geçen yıllar içerisinde çözümlenmemesi tepkilere neden oluyor.

GENÇLERBİRLİĞİ MAÇINDA STADIN DURUMU GÜNDEME GELMİŞTİ

Süper Ligin ikinci haftasında Gazişehir Gaziantep ile Gençlerbirliği arasında oynanan karşılaşmada, maçtan çok stadyumun kötü hali konuşuldu. Eksiklikleri ile sık sık gündeme gelen Kalyon Stadyumuna Gazişehir-Gençlerbirliği maçını izlemek için giden taraftarlar, kirli ve toz içerisinde bulunan oturma alanları ile karşılaştılar. Stat içerisinde kimi oturma gruplarının kırık olduğu gözlemlenirken, stadyum içerisinde kantin bulunmaması ise taraftarların tepkisini çekmişti.

STADYUMDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILACAĞI DUYRULMUŞTU

Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Özbay, stadyumun durumuna ilişkin açıklamada bulunarak, stadyumda yenileme işlemlerinin başladığını duyurmuştu. Özbay, “Kalyon Stadyumumuzda bugün itibariyle yenileme işlemleri başladı. Bakanlığımızdan ödeneğimizi istedik, koltuklarımızı da yenileyeceğiz. İnşallah hak ettiğimiz stadyumda müsabakalarımızı yapacağız” ifadelerine yer vermişti.

BEŞİKTAŞ MAÇI ÖNCESİ TEMİZLİK YAPILMIŞTI

Kalyon Stadyumda Beşiktaş maçı öncesi gönüllü gençler tarafından temizlik yapıldı. Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki gönüllü gençler de yaklaşık 36 bin koltuğun tek tek temizliğini yaptı. Ellerine bez alan 30'u aşkın gönüllü genç deterjanla yıkanan koltukların hepsini tek tek silerek temizledi. Bu temizliğe rağmen maç günü stadyumda bulunan koltukların temiz olmadığı ve kötü koku sorunlarının çözümlenmediği ifade edildi.

A.DUMAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.