Hava Durumu

Tahmazoğlu'ndan anlamlı ziyaret

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey İlçe Kaymakamı Tahir Şahin ile birlikte şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2020 14:36
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2020 15:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Tahmazoğlu'ndan anlamlı ziyaret

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu 19 Eylül Şehit ve Gaziler Günü’nü münasebetiyle Şahinbey İlçe Kaymakamı Tahir Şahin ile birlikte Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’ni ziyaret ederek, Dernek Başkanı Cabbar Cücük ve üyeler ile bir araya gelerek sohbet ettiler.

ŞEHİTLERİMİZE MİNNETTARIZ

Şehitlerin ve Gazilerin hiçbir zaman hakkının ödenemeyeceğini belirten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Şehitlerimiz ve gazilerimiz olmasa biz bugün burada rahat bir şekilde oturamayız. Şehitlerimizin kanıyla sulanmış bu vatan toprağında onların sayesinde yaşıyoruz. Eğer minarelerde ezanımız okunmasa ve bayrağımız göklerde dalgalanmasa zenginde olsak fakirde olsak bir önemi yok. Dolayısıyla her şeyden önce bize vatan, din, namus lazım. Bu güzel yurdumuz için şehit olan kardeşlerimize rahmet ve uzuvlarını kaybedip gazi olan kardeşlerimize şükranlarımızı arz ediyorum. Kendilerine sağlıklı, mutlu, huzurlu ve hayırlı uzun ömürler diliyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.