Hava Durumu

Takım 26 Mart’ta toplanacak…

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, “26 Mart Perşembe günü takımımızı yeniden toplayacağız” açıklamasında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2020 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2020 17:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Takım 26 Mart’ta toplanacak…

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, “26 Mart Perşembe günü takımımızı yeniden toplayacağız” açıklamasında bulundu.

Futbolcu ve teknik heyete virüs salgınından dolayı bir haftalık izole süresi verdiklerini ifade eden Kulüp Başkanı Mehmet Büyükekşi; “Öncelikle zor günler geçiriyoruz ve bu günleri en iyi şekilde atlatabilmek için hem tedbirimizi alıyoruz hem de dua ediyorum. Sumudica konusuna gelince ise geçtiğimiz gün Başkan Yardımcımız Mahsun Altunkaya, hocamızla yapmış olduğu konuşmayı bahsetti. Bu konuda bizim herhangi bir çalışanımızın ya da futbolcumuzun şehri terk etmemesiyle ilgili kararımızı bir kez daha hatırlattı. Hocamızla yaptığımız görüşmelerde kendisinden Kulüpler Birliği’nde gerçekleştirilecek olan toplantının beklenilmesini rica ettim. Sonrasında ise toplantıda 17 Nisan’da başlamasıyla ilgili bir tavsiye kararı oluştu. Dolayısıyla bu süreçte futbolcu ve teknik heyetimize bir haftalık bir izole süresi verdik. Hem Sportif Direktörümüz hem de antrenörlerimiz hazır. Bu şartlar altında 26 Mart Perşembe günü takımımızı yeniden toplayacağız” dedi.

Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.