Hava Durumu

Tedbirlere uyum şart!

Koronavirüs Salgını, kentimizi etkilemeye devam ediyor. Mutasyonlu Koronavirüs vakalarının da görüldüğü kentte, 2 Mart itibariyle başlayan Normalleşme Süreci başladı. Normalleşme Süreci ile birlikte kent merkezinde ortaya çıkan manzaralar, tartışmalara neden oldu.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2021 16:29
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2021 18:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Tedbirlere uyum şart!

Normalleşme Süreci’nin başladığı Gaziantep’te, kaydedilen görüntüler tartışmalara neden oluyor. Lokanta, kafe, restoran gibi işletmelerin açılması ile birlikte oluşan rehavet ortamı tepkileri de beraberinde getirdi.

Gaziantep genelinde bulunan kafe, restoran gibi yerlerde yaşanan yoğunluk gözlerden kaçmıyor. Çarşı bölgesinde ise vatandaşların neden olduğu yoğunluk görülüyor.

ORTA RİSKLİ İLLER ARASINDAYIZ

Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan Risk Haritasında Gaziantep, Orta Riskli iller arasında yer aldı. 100 bin vakada 36,06 vakanın görüldüğü Gaziantep’te, geçtiğimiz haftaya oranla vakaların yükseldiği görüldü.

136 BİN KİŞİ AŞILANDI

Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan Türkiye Aşı Tablosu’na göre, 9 milyon 553 bin 707 kişiye aşı uygulandı. 2 milyondan fazla insanın yaşadığı Gaziantep’te, aşı uygulamaları da devam ediyor. Gaziantep’te de 136 bin 84 kişiye aşı uygulandı.

Normalleşme süreci ile oluşan serbest ortamda, vakaların yükselmesinden endişe ediliyor.

A.DUMAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.