Hava Durumu

Teşkilatlara Tayyar ayarı!

AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar, kent genelinde istişarelerini sürdürüyor. Gaziantepli vatandaşlarla bire bir temas kuran Tayyar, hem vatandaşların hem de partililerin takdirini topluyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2021 17:32
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2021 18:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Teşkilatlara Tayyar ayarı!

 

AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar, gerçekleştirdiği ziyaretler ve vatandaşlarla olan teması ile takdir topluyor. Uzun süredir kentte aktif olmayan AK Parti Teşkilatlarının sahaya inmesinde önderlik eden Tayyar’ın bu çalışmaları parti içerisinde de vatandaşlarda da karşılık buldu.  Tayyar’ın saha çalışmaları sırasında ilk durağı Yavuzeli oldu. AK Parti Yavuzeli İlçe Teşkilatı ile bir araya gelen Tayyar, burada yaptığı temasların ardından esnaf ile bir araya geldi. Yavuzeli esnafının dertlerini dinleyen Tayyar, vatandaşlar tarafından sıcak karşılandı.

ESNAF İLE SOHBET ETTİ

Tayyar’ın bir sonraki durağı ise Adliye Binası yakınında bulunan taksi durağı oldu. Adalet Taksi Durağı sakinlerinin daveti üzerine durağı ziyaret eden Tayyar, “Dediler: ‘küçük bir sorunumuz var, buraya gelir misin?’ ‘Eyvallah’ dedik, koştuk, dinledik. Ev ödevimizi aldık, çıktık. ‘Çözülmese de bize geldin ya, yeter’ diyecek kadar yüce gönüllülerdi” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.