Hava Durumu

Transferlerde limit zorlanmayacak

Süper Ligin etkin takımlarından olan Gaziantep Futbol Kulübünde yeni sezon için hazırlıklar devam ediyor. Transfer çalışmalarının sürdüğü Kırmızı-Siyahlı ekipte, 3-4 yeni oyuncu transfer edilmesi beklenirken, yapılacak olan transferlerde limitlerin zorlanmayacağı öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2020 17:26
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2020 18:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Transferlerde limit zorlanmayacak

Süper Lig'de mali anlamda rahat konumdaki takımlardan biri olan Gaziantep FK'nın bu başarısı harcama limitleriyle de tescillenirken, kırmızı-siyahlıların mali disiplinden taviz vermeden yoluna devam edeceği vurgulandı. Sezon boyunca futbolcu ödemelerinde herhangi bir aksama yapmayan Gaziantep ekibi, gelecek sezon da ödemlerde aksamalara mahal vermemek için gayret göstereceği belirtildi.

KAYOD, MAXİM, DEMİR VE SOYALP’İN TAKIMDA KALMASI HEDEFLENİYOR

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına da devam Gaziantep FK, transferde limitleri zorlayacak adımlardan uzak duracak. Rumen Teknik Direktör Marius Sumudica'nın raporu doğrultusunda bazı futbolcularla yollarını ayırmayı planlayan kırmızı-siyahlılar, takıma en fazla 3-4 yeni oyuncu transfer etmeyi amaçlıyor. Gaziantep ekibinin en öncelikli planı ise geçtiğimiz yıl takıma büyük katkı veren ve kiralık sözleşmeleri sona eren Kayode, Maxim, Muhammet Demir ve Furkan Soyalp gibi isimleri tekrar kiralamak olacak.

HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.