Hava Durumu

Türkiye Şampiyonu Gaziantep’ten…

27- 29 Ağustos tarihleri arasında Bartın İnkumu Plajı’nda düzenlenen Ju Jitsu Türkiye Şampiyonası ve Profesyonel Kemer Karşılaşmalarında Gaziantepli sporcu Arif Akşit, 65 kiloda Türkiye Şampiyonu olarak Altın Kemeri kazandı. Gaziantepli sporcunun bu başarısını kutlayan Türkiye Ju Jitsu Federasyonu Genel Sekreteri Mehmet Çetin Karakurt, başarılı sporcuyu kutlayarak, sporcuların desteklenmesi için çağrıda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2021 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2021 17:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Türkiye Şampiyonu Gaziantep’ten…

27- 29 Ağustos tarihleri arasında Bartın İnkumu Plajı’nda düzenlenen Ju Jitsu Türkiye Şampiyonası ve Profesyonel Kemer Karşılaşmalarında Gaziantepli sporcu Arif Akşit, 65 kiloda Türkiye Şampiyonu olarak Altın Kemeri kazandı.

Şampiyona sonrası açıklamalarda bulunan Türkiye Ju Jitsu Federasyonu Genel Sekreteri Mehmet Çetin Karakurt, “ 27-29 Ağustos tarihleri arasında Bartın İnkumu Plajı’dan Ju Jitsu Türkiye Şampiyonası ve Profesyonel Kemer Karşılaşmalar düzenlendi. Şampiyonada, Gaziantepli sporcu Arif Akşit, 65 kiloda Türkiye Şampiyonu olarak  Altın Kemeri kazandı.  Başarısıyla şehrimizin gururu olan Akşit’e Şehitkamil Belediye Meclis Üyesi ve Yüksek İnşaat Mühendisi Hasan Nesanır tarafından başarılarından dolayı, ödül verildi. Sayın Nesanır’a spora ve sporcuya olan desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Bunun yanında şehrimizin ileri gelen iş adamların da başarılı sporculara destek vererek, Gaziantepli sporcularında ulusal ve uluslararası müsabakalarda, ülkemizi ve kentimizi en iyi şekilde temsil etmelerine destek olmalarını temenni ederiz.”

“FEDERASYON BAŞKANI ELMAS’IN GAYRETİ BÜYÜK”

Sözlerini sürdüren Karakurt, “2010 yılından itibaren Ju Jitsu Sporunun Türkiye’de gelişmesi için büyük çaba ve gayret gösteren Federasyon Başkanımız Hulusi Elmas, binlerce sporcuyu, antrenörü, hakemi bünyesinde toplayarak yurt içi ve yurtdışı müsabakalarda yurt dışında Türk bayrağımızı dalgalandırıp, İstiklal Marşımızı defalarca dinleterek, büyük başarılara imza atmışlardır. Hulusi Elmas ve yönetim kurulu üyelerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.”

“JU JİTSU FEDERASYONU, BAKANLIK BÜNYESİNE DAHİL EDİLMELİ”

Ju Jitsu Federasyonunun Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesine alınması noktasında istekte bulunan Karakurt, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın Ju Jitsu Federasyonumuzun yurt içi ve yurt dışı faaliyetlerini inceleyerek bir an önce federasyonumuzu, Bakanlık bünyesine katmalarını camiamız adına temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.

A.DUMAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.