Hava Durumu

Ürküten artış…

Türkiye geneline kontrol altına alınan Koronavirüs Salgını, Gaziantep’te artmaya devam ediyor. Edinilen son bilgilere göre, Gaziantep’te vaka sayısı 982’ye yükseldi.13 bin 15 testin yapıldığı Gaziantep’te, 420 kişi iyileşti, 15 kişi ise yaşamını yitirdi.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2020 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2020 17:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Ürküten artış…

Türkiye’nin en büyük metropollerinden olan Gaziantep’te, koronavirüs vakaları her geçen gün artıyor. Nisan ayı ortalarında vaka sayısının 300’lerde olduğu Gaziantep’te 17 Mayıs itibariyle vaka sayısı 1000’e ulaştı. Vaka sayısındaki artış Gaziantep’te tehlikenin boyutlarını ortaya koyarken, vatandaşların tüm yasaklamalara rağmen tedbirsizce sokaklara çıkmasının bedelinin ağır olacağı dile getiriliyor.

YASAKLAR DERİNLEŞİYOR

2 milyon 500 binden fazla insanın yaşadığı Gaziantep’te koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler her geçen gün artıyor. Kent genelinde kırsal mahalleler ve sokaklar haricinde maskesiz dolaşmak yasaklandı. Son yasak ile birlikte kentte durumun vahim boyutlara ulaştığı kaydedilirken koronavirüs vaka sayıları da ortaya çıktı.

15 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Edinilen bilgilere göre, Gaziantep’te Koronavirüs vaka sayısı artış göstererek 982’ye yükseldi. Geçtiğimiz Nisan ayına oranla vaka sayısının hızlı şekilde yükseldiği Gaziantep’te, bugüne kadar 13 bin 15 testin yapıldığı öğrenildi. 15 kişinin salgın nedeniyle hayatını kaybettiği Gaziantep’te, 420 kişi ise Koronavirüsü yenerek sağlığına kavuştu.

A.DUMAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.