Hava Durumu

Veteranlar, Konukoğlu anısına sahaya çıkıyor

Gaziantep'te Veteranlar Turnuvası düzenlenecek. Merkezi Ankara'da bulunan Tüm Spor Adamları Derneği (TÜMSAD), merhum Onursal Başkan Saip Konukoğlu adına Veteranlar Turnuvası düzenliyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2019 18:03
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2019 19:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Veteranlar, Konukoğlu anısına sahaya çıkıyor

Kura çekimi yapılan turnuvaya katılan 10 takım, tek devreli lig usulüyle mücadele edecek.

Turnuvanın 25 Haziran'da başlayacağını ifade eden Derneğin Genel Başkanı Vakıf Demir, kent sporuna büyük hizmetlerde bulunan Saip Konukoğlu anısına gerçekleştirilecek turnuvayı geleneksel hale getireceklerini söyledi.

Demir, tüm takımlara başarılar dileyerek, "Derneğimizin onursal başkanı merhum Saip Konukoğlu'nu vefatının 6'ncı yılında rahmet ve şükranla anıyoruz. Saip Bey, kent sporuna hizmet etmiş ve sporda her zaman fair-playi, dostluğu ve kardeşliği ön olanda tutan bir isimdi. Bu nedenle organizasyonun ismine yakışır bir şekilde gerçekleşmesini temenni ediyorum. Bu vesileyle tüm takımlara başarılar diliyorum." dedi.

Gaziantep Veteranlar Turnuvası'nın tertip komitesi, Vakıf Demir, Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Abdülkadir Gözegir, TÜFAD Başkanı İsmet Savcılıoğlu, Futbol İl Temsilcisi Vahdettin Balsu, TÜMSAD Genel Merkez As Başkanı Enver Bal, Abdülkadir Arslan, Necmi Karaoğlu ve Mehmet Budak'tan oluştu.

Turnuvaya katılan takımlar, geçmişte kent sporuna hizmet etmiş merhum sporcu ve spor adamlarının isimlerini aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.