Hava Durumu

Yeni Yıla Tabletlerine Kavuşarak Girdiler

Gaziantep Yardım Vakfı’ndan aldıkları burslarla eğitim hayatını sürdüren öğrenciler, Alleben Rotary Kulübü ve Zeugma Rotary Kulübünün ortak projesi ile tablete kavuştu.

Haber Giriş Tarihi: 31.12.2020 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 31.12.2020 13:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Yeni Yıla Tabletlerine Kavuşarak Girdiler

Gaziantep Yardım Vakfı’nda gerçekleşen tablet dağıtım törenine, Gaziantep Yardım Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Yetkin ve yönetim kurulu üyeleri ile Alleben Rotary Kulübü Başkanı Adnan Akyazıcı, Zeugma Rotary Kulübü Başkanı Gürman Ceydeli, Rotary 2430 Bölge Guvernörü Serhan Antalyalı ve kulüp yöneticileri katıldı.

Gaziantep Yardım Vakfı Başkanı Ergun Yetkin, her türlü sorunun çözümünün eğitimden geçtiğini belirterek, “Kalkınmanın yolu eğitimden geçiyor. Dolayısıyla yoksulluğu da ancak eğitimle bitirebiliriz. Bu amaçla Gaziantep Yardım Vakfı olarak, hayırseverlerimizin de katkısı ile gıda ve temel ihtiyaçlarını karşıladığımız dar gelirli ailelerimizin başarılı çocuklarının eğitime devam etmesi için burs vermekteyiz. Rotary Kulüplerine öğrencilerimizin uzaktan eğitimden geri kalmamaları için yaptıkları tablet bağışından dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Rotary 2430 Bölge Guvernörü Serhan Antalyalı da Rotary çalışmaları hakkında bilgi verdikten sonra tablet dağıtımı gerçekleştirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.