Hava Durumu

Yeniden satışa çıkarıldılar

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, TMSF Kayyımlığında yönetilen Naksan Plastik ve Royal Halı için ihale yapılacağını açıklamıştı. 6 Ekim ve 20 Ekim tarihinde yapılan ihalelere katılım sağlanmaması üzerine TMSF, Naksan Plastik, Nakpilsa Plastik, Royal ve Atlas Halı ile BCF1 ticari ve iktisadi bütünlüklerini yeniden satışa çıkardı.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2020 16:22
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2020 18:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Yeniden satışa çıkarıldılar

TMSF Başkanı Muhiddin Gülal tarafından duyurulan Naksan Holding ihalelerinden sonuç çıkmadı. Geçtiğimiz gün Resmi Gazetede yayımlanan ilan ile yeniden ihale duyurusu yapıldı.

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yer alan ilanlara göre, ihale edilecek ticari ve iktisadi bütünlüklerin muhammen bedeli; Naksan Plastik Ticari ve İktisadi Bütünlüğü için 1.12 milyar TL, Naksan Plastik AŞ’nin sahip olduğu Nakpilsa Plastik Ticari ve İktisadi Bütünlüğü için 315 milyon TL, Royal Halı İplik AŞ, Atlas Halı AŞ ve Naksan Plastik AŞ’nin sahip olduğu Royal ve Atlas Halı Ticari ve İktisadi Bütünlüğü için 353 milyon TL ve Royal Halı İplik AŞ ile Naksan Plastik AŞ’nin sahip olduğu BCF 1 Ticari ve İktisadi Bütünlüğü için ise 87.5 milyon TL olarak belirlendi.

İHALE 18 ARALIK’TA YAPILACAK

Satışa çıkarılan ticari ve iktisadi bütünlüklerin ihaleleri 18 Aralık’ta TMSF’nin İstanbul’daki merkezinde yapılacak. İhaleler 18 Aralık'ta sırasıyla 11.00, 11.30, 15.30 ve 16.30'da gerçekleştirilecek.

AİLENİN AVUKATLARI SATIŞA İTİRAZ ETMİŞTİ

Nakıboğlu ailesinin avukatları, Naksan Holding ve Royal Halı'nın satışı ile ilgili Yargıtay’a itiraz dilekçesi verdi. Avukatların, yerel mahkemenin verdiği karara Yargıtay’da itiraz edilmişti. Naksan’a ait şirketlere alıcı çıkmamasında yapılan itirazın etkili olup olmadığı tartışılıyor.

M.TÜRKMEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.