Hava Durumu

“Zorunlu olmadıkça gelmeyin!”

GAZDAŞ Binası önünde meydana gelen kalabalıklar, Gaziantep Valisi Davut Gül’ün gündeminde. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Vali Gül, “Bankacılık işlemleri başta olmak üzere işlerinizin önemli bir kısmını internet bankacılığı ya da E- Devlet üzerinden yapabilirsiniz. Her kalabalık ortam az ya da çok risk barındırıyor. Zorunlu olmadıkça kamu kurumlarına gelmeyin” uyarısında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2020 16:30
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2020 18:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“Zorunlu olmadıkça gelmeyin!”

Koronavirüs salgınının etkisini arttırdığı Gaziantep’te, kaydedilen görüntüler dehşete düşürüyor. Başta GAZDAŞ binası olmak üzere bankalar ve kamu kurumları önünde vatandaşların sosyal mesafe kurallarına aldırış etmeden oluşturduğu kalabalıklar, gündemden düşmüyor. Söz konusu kalabalıklar Gaziantep Valisi Davut Gül’ün de gündeminde yer aldı.

“RİSK BARINDIRIYOR”

Sosyal medya hesabı üzerinden vatandaşlara yönelik uyarılarda bulunan Gaziantep Valisi Davut Gül, “Bankacılık işlemleri başta olmak üzere işlerinizin önemli bir kısmını internet bankacılığı ya da E- Devlet üzerinden yapabilirsiniz. Her kalabalık ortam az ya da çok risk barındırıyor. Zorunlu olmadıkça kamu kurumlarına gelmeyin lütfen” ifadelerini kullandı.

VALİLİKTEN UYARI YAYIMLANDI

Konuya ilişkin Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamada, “GAZDAŞ Şirket Binası önünde işlem yaptırmak isteyen vatandaşlarımız tarafından oluşturulan kalabalıkların bulaş riskini ciddi derecede artırdığı gözlenmektedir. Şirket abonesi olan vatandaşlarımız tüm işlemlerini zorluenerji.com.tr internet sitesi, e devlet ve 0850 222 9 429 numaralı çağrı merkezi aracılığıyla gerçekleştirebilmektedir. Ayrıca çağrı merkezi üzerinde randevu yöntemi de tercih edilebilmektedir. Lütfen kalabalık ortamlardan uzak durarak hem kendimizi hem de sevdiklerimizi Koronavirüsten koruyalım” ifadeleri yer aldı.

E.YILDIRIM

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.