Hava Durumu

“İBB’yi bırakın Şahinbey’e bakın!”

Gaziantep Büyükşehir Belediye (GBB) Başkanı Fatma Şahin’in 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Şahinbey Belediyesi’ni örnek göstererek yaptığı konuşma gündemde düşmüyor. “Kan kustuk, Kızılcık şerbeti içtik” sözleri ile gündeme damga vuran Şahin’in sözleri CHP Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya’nın da gündeminde. İçişleri Bakanını göreve çağıran Yılmazkaya, “İBB’yi bırakın Şahinbey Belediyesi’nde yaşananlara bakın!” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2022 18:20
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2022 20:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“İBB’yi bırakın Şahinbey’e bakın!”

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensupları ile bir araya gelen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Yamaçtepe Bölgesi için Büyükşehir Belediyesi’nin milyonlarca lira para harcadığını ancak İlçe Belediyesinin buradaki imar satışlarından milyarlarca kazanç elde ettiğini söyledi. “Kan kustuk, Kızılcık şerbeti içtik” sözleri ile Şahinbey Belediyesi’nin işaret eden Şahin’in sözleri, gündemde.

CHP Gaziantep Milletvekili Opr. Dr. Bayram Yılmazkaya, İçişleri Bakanını göreve çağırdı.

“BAŞKA PARTİDEN OLSA KIYAMET KOPMUŞTU!”

Sosyal medya hesabı üzerinden Şahin’in sözlerini değerlendiren Yılmazkaya, “Şahinbey Belediyesiyle ilgili rant iddialarına, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı “Kan kusup kızılcık şerbeti içiyorum” diyerek yaşanan yolsuzluklarla ilgili tepkisini gösteriyor ama Hükümetten ses çıkmıyor. Şahinbey Belediyesi başka bir partide olsa; kıyamet çoktan kopmuş, İçişleri Bakanı oraya hemen kayyum atamış, savcılık hemen harekete geçmiş belediye başkanını da içeri almışlardı. İBB ile uğraşacağınıza kendi belediyeniz olan Şahinbey Belediyesinde yaşananlara bakın!” ifadelerini kullandı.

A.DUMAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.