Hava Durumu

TARAFTAR, ENDİŞELİ…

Geçtiğimiz sezonu hedefinin çok altında bir noktada tamamlayan Gaziantep FK’da, taraftarlar yaşanan gelişmeleri endişe ile takip ediyor. Kırmızı Siyahlı taraftarlar, “Şu ana kadar yeni sezon için umut verici bir gelişme göremedik.” Sözleri ile endişelerini dile getiriyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2022 16:47
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2022 17:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
TARAFTAR, ENDİŞELİ…

Sezon içerisinde sıklıkla eleştirilerin odağı olan Teknik Direktör Erol Bulut ile yeni sezon da devam kararı alan Gaziantep FK’nın, bütçede de küçülmeye gideceği haberleri, taraftarı yeni sezon öncesi umutsuzluğa itti.

CİDDİ BİR YAPILANMA GEREKİYOR

Geçen sezon başarılı bir performans ortaya konulmadığının altını çizen taraftarlar, “Bu oyunun mimarı Erol Bulut ile devam kararı alındı.  Umarız, Erol Bulut yeni sezonda eleştirileri haksız çıkaracak bir performans sergiler.

Ancak yönetimin bütçeyi küçülteceği haberleri sıkıntılı bir durum. Çünkü takımda ciddi eksikler var mutlaka yeni transferler yapılması gerekiyor. Küme düşme hattının hemen üzerinde yer alan takımın gelecek sezon da aynı korkulu rüyayı görmemesi için, mutlaka kaliteli transferler yapılmalı.” Şeklinde konuşuyorlar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.