Hava Durumu

“Klimayı açmaya korkuyoruz”

Vatandaşın klima açılmadığı için şikayetçi olduğu ulaşım araçlarından birisi de taksiler. Vatandaşın şikayetleri ile ilgili görüşlerini aldığımız taksici esnafı, “ Bu sıcaklarda vatandaşlar haklılar. Ancak biz de ayakta durmaya çalıştığımız için klimayı açmaya korkuyoruz. Biz de haklıyız.” şeklinde konuştular.

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2022 17:52
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2022 20:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“Klimayı açmaya korkuyoruz”

Yazın kavurucu sıcakları ile birlikte toplu taşıma araçlarında klima açılmaması ile ilgili her gün bir tartışma yaşanır oldu. Araçlardaki yoğunluk ile birlikte klimaların da çalışmamasının ulaşımı eziyete dönüştürdüğünü belirten vatandaşlar, sürekli yetkilileri bu konuda denetim yapmaya çalışıyor.

Klima açılmadığı yönünde şikayetlerin alındığı bir ulaşım aracı da taksiler. Vatandaşın klima şikayeti ile ilgili görüşlerini aldığımız taksici esnafı, “ Sıcaklar çok arttı. Kavurucu sıcaklarda, vatandaşlar klima talebinde sonuna kadar haklı. Ancak biz de haklıyız. Çünkü klima açmaya korkar duruma geldik.

Yoksa biz de klimalı araçta yolculuk etmek istemez miyiz? Akaryakıt fiyatları bu şekilde artınca kımıldayacak halimiz kalmadı. İşler de piyasa koşulları nedeniyle çok düşük. Biz de nereden kar ederiz, ona bakmaya başladık. Yakıt sarfiyatı arttığı için klimaları elimizden geldiğince açmamaya çalışıyoruz. Çünkü gerçekten kazancımız, maliyetlerimizi karşılamıyor.” Şeklinde konuştular.

C.BOZKURT

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.