Hava Durumu

SANKO Okulları’nda mezuniyet heyecanı

SANKO Koleji ile SANKO Fen ve Teknoloji Lisesi’nin 89 öğrencisi düzenlenen törenle mezun olmanın heyecanı ve gururunu yaşadı.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2022 13:19
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2022 15:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
SANKO Okulları’nda mezuniyet heyecanı

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, SANKO Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Konukoğlu, SANKO Okulları Danışma Kurulu Onursal Başkanı Jülide Konukoğlu, Danışma Kurulu Başkanı Zeynep Konukoğlu, veliler, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrencilerin katılımı ile okul bahçesinde düzenlenen tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

 “Nerede olursanız olun, içinizdeki çocuksu meraktan ve öğrenme hevesinden vazgeçmeyin” diyen SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, okulun 19’uncu mezuniyet törenini gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını söyledi.

Konuşmaların ardından SANKO Fen ve Teknoloji Lisesi birincisi Ayşe Şebnem Baştemir ve SANKO Koleji birincisi Çiçek Dilara Kaya yaş kütüğüne isimlerini çaktılar. 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında SANKO Koleji’nde Çiçek Dilara Kaya, Sude Selli, Abdulkadir Kerem Özkoç, SANKO Fen ve Teknoloji Lisesi’nde ise Ayşe Şebnem Baştemir, Rabia Gönül Ceyhan ve Simay Uygur ilk üç dereceyi aldı. Tören, diploma takdimi ve mezun öğrencilerin kep atmasıyla sona erdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.