Hava Durumu

Ferda Çakıroğlu, adaylığını açıkladı

“Geleceğimiz için hep birlikte çalışacağız”

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2023 13:41
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2023 13:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Ferda Çakıroğlu, adaylığını açıkladı

CHP Gaziantep Milletvekili aday adaylığını açıklayan Ferda Çakıroğlu, gelecek nesiller için herkse büyük görevler düştüğünü belirterek, “Çalışma hayatındaki tecrübelerden de faydalanarak, ben de üzerime düşen görevleri yerine getirmek istiyorum. Özelikle kadın cinayetleri ve istismarı sorunlarına eğileceğim. Çocuklarımızın geleceği için, onlara daha güvenilir ve huzurlu bir ortam sağlamak için hep birlikte çalışacağız.” dedi.

CHP Gaziantep Milletvekili aday adaylığını açıklayan Beslenme Uzmanı, araştırmacı, yazar Ferda Çakıroğlu, “Öncelikle Gaziantep il başkanı Sayın Mehmet Neşet Uçara ve eğitim biriminden Ayten Gülsever’e, Kadın Kolları’ndan Cemile Şevran’a, yine Aylin Nazlı Aka’ya destekleri için teşekkür ederim  Bu seçim çalışmalarında CHP ile birlikte Kemal Kılıçdaroğlunu inşallah cumhurbaşkanı olarak yükseltmek için çalışacağız.” dedi.

Kadın cinayetleri ve istismar sorunlarına dikkat çekmeye çalışacağını belirten Çakıroğlu,  “Şimdiye kadar Akdeniz Üniversitesi’ndeki hocalarımla görevli olarak bazı çalışmalara katıldım. Özellikle 60 yaş üzeri bireylerde burada edindiğim tecrübelerin, gelecekte saha çalışmalarında bana yardımcı olacağına inanıyorum.

Öncelikle vurgulamak istediğim şey aslında Türkiye’deki son dönemlerde göç sorunu, kadın cinayetleri, toplumda özellikle istismar sorunlarına dikkat çekmeye çalışacağım. İstanbul Sözleşmesi ve kadının aile içerisindeki önemi, anne olmadan önce bir birey olarak toplum içerisinde var olmasının farkına varması, kendi ayaklarının üzerinde durabilmesi ve ekonomik bağımsızlığa sahip olması özellikle üzerinde durmamız gereken konular. Hukuki açıdan haklarına sahip çıkabileceğini bilmesi ve bunu bilincinde olması önemli.

Evlatlarımıza iyi bir gelecek hazırlamak hepimiz için önemli ve hedeflerimiz içerisinde. Geleceğimize karşı sorumluluklarımız var. Onlara güvenilir ve sağlıklı bir ortam içerisinde büyütmek istiyoruz. Tabii ki burada hepimize çok önemli görevler düşüyor. Bu çalışmalarda desteklerinizi bekliyorum” şeklinde Konuştu

C.BOZKURT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.