Hava Durumu

HÜDA PAR Genel Sekreteri Demir: Bizim sevdamız memleket sevdasıdır

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Demir, Ramazan ayında ve bayramda olduğu gibi bayramdan hemen sonra da çalışmalarını devam ettiriyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2023 10:25
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2023 10:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
HÜDA PAR Genel Sekreteri Demir: Bizim sevdamız memleket sevdasıdır

HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Adayı Şehzade Demir, Nizip ilçesinin kırsal Alahacı Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Demir, Ramazan ayında ve bayramda olduğu gibi bayramdan hemen sonra da çalışmalarını devam ettiriyor. Demir, kent merkezindeki çalışmalarının yanı sıra kırsal mahallelerde de çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Seçim ziyaretleri kapsamında Nizip ilçesine giden Demir, kırsal Alahacı Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyarette vatandaşlara hitap eden Demir, HÜDA PAR'ın halkın partisi olduğunu söyledi.

"Partimiz dengeleri bozabiliyor"

Partilerine saldıranların birlik ve beraberliği hedef altığını belirten Demir, "AK parti ile birliktelik sonucunda Gaziantep'ten 6'ıncı sıra milletvekili adayı oldum. Mecliste sizi temsil edeceğiz. Sizin değerlerinizi, inancınızı, kültürünüzü temsil edeceğiz. Biz ne isek o olacağız. Bizim önceden beri her zaman duamız şu olmuştur; Yarabbi sen bize hakkı hak olarak göster ona uymayı nasip et. Batılı da batıl olarak göster ondan uzak durmayı bize nasip et. Partimizin en büyük hassasiyeti budur. Son dönemlerde partimiz çok fazla gündem oldu. Çok fazla dedikodu yapıldı. HÜDA PAR'ın Türkiye siyasetindeki ağırlığını, siyaset içerisindeki dengeler konusunda ne kadar büyük bir ağırlığa sahip olduğunu bir kez daha gördük. Partimizin önünü kapatmak isteyenler saldırdılar. Birlikteliğimizi, kardeşliğimizi hedefe koydular. Bizim şahsımızda aslında birliğimizi, beraberliğimizi hedefe aldılar. Biz şunu çok iyi anladık ki partimiz hangi tarafta yer alırsa dengeleri bozabiliyor. HÜDA PAR'ın Mecliste siyaset sahnesine çok daha aktif bir şekilde girmesi birilerinin uykusunu kaçırdı. Onlar bizim umurumuzda değil. Biz kendimizden mesulüz. Biz yolumuza devam edeceğiz. Bugüne kadar memleketin faydasından, maslahatından başka hiçbir şeyi önemsemedik. Bu nedenle 10 yıl içerisinde doğudaki ve batıdaki kafatasçılar tarafından defalarca saldırıya uğradık, hedef olduk. Pensilvanya tarafından defalarca hedef olduk. İmam Şafi'ye sormuşlar, 'doğruyu nasıl bulalım İmam demiş ki; 'düşman oklarına bakın doğru oradadır.' Bugün bize saldırıyorlar. Saldıranların kimliğine, geçmişine, icraatlarına baktığımız zaman Allah'a hamd ediyoruz. Bizi hedefe koyup bize saldıran insanların memleketimize, toplumumuza hiçbir şey vermediklerini görüyoruz." dedi.

"Her partinin kurumsal kimliği yerinde duruyor"

AK Parti ile birlikteliklerinin sebeplerini açıklayan Demir, "Birlikteliğimizin birçok gerekçesi var. Fakat bizim en önemli gerekçemiz, memleketin selametinden memleket sevdamızdan başka bir şey değildir. Gördük ki memleketi sevmeyenler, memleketin istikrarsızlığını isteyenler bir tarafta toplanmış. Biz de siyasi anlayışımızı memleketimizin faydasına kullandık. Kararımızın memleketimize faydalı olmasını ve sorunlarımızın çözümüne katkı sağlamasını istiyoruz. Sizlerden dua ve destek talep ediyoruz. Seçim bir ittifaklar seçimidir. Türkiye'de yasalar değişti. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi getirildi. Parlamenter sistem kaldırıldı. Bu süreçte ağır bir baraj sorunu halen devam ediyor. Türkiye'de siyaset yapmak isteyenler bir ittifakta yer almak durumunda kaldı. Teklifte Sayın Cumhurbaşkanından geldi. Bu bir seçim ittifakı. Seçimden sonra herkes kendi programıyla kendi değerleriyle, kendi hassasiyetleriyle, Türkiye'ye ve siyasetine hizmet etmeye devam edecek. Türkiye'nin son 20 yılını masaya yatırdığımız zaman Türkiye'nin çok ciddi bir mesafe kat ettiğini görebiliyoruz. Özellikle değerlerimizde, aile kurumlarımızda çok ciddi sıkıntılarımız devam ediyor. Ahlaksızlıkların hızlı bir şekilde yayılması ve değerlerimizi yitirmemiz çok ciddi sıkıntılar. Biz Müslümanız, ahlaki yapımız, hassasiyetlerimiz bu noktada gidişatın iyi olmadığını söylüyor. Bu eleştirdiğimiz önemli yönlerinden bir tanesi." ifadelerini kullandı.

 AK Parti ile yaptıkları seçim işbirliğinin pek çok sebeplerinin olduğunu belirten Demir, "Son 20 yıla baktığımız zaman AK Parti'nin Türkiye'ye çok şey kattığını, çok mesafe aldırdığını görebiliyoruz. Ekonomik anlamda, siyasi anlamda, askeri anlamda, kalkınmışlık ve refah anlamında iyi gelişmeler var. Bunları görmek durumundayız. Rakiplerini düşündüğümüz zaman, CHP zihniyetini düşündüğümüz zaman, inancımız, değerlerimiz ve memleketin geleceğini düşündüğümüz zaman burada olmamız gerektiğini görebiliyoruz. Daha şimdiden yetki almadıkları halde 'cemaatleri ve tarikatları kapatacağız, İmam hatipleri kaldıracağız, 20 yılın hesabını soracağız' diyerek şimdiden çok ağır tehditler yapılıyor. Böyle olunca burada olmamız gereken birçok sebep var. Biz sizinle de istişare etmek istedik. Halkımız, kardeşlerimiz, büyüklerimiz bize ne diyecekler, eksiklerimiz nedir, tavsiyeleri nedir öğrenmek için size de geldik." şeklinde konuştu.

Kırsal Alahacı mahallesinde yaptığı ziyaretin ardından Kırsal Özyurt mahallesine geçen Demir, burada Aslan ailesinin taziyesine katılarak aileye taziyelerini bildirdi.

 Demir'e, HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer ve il yönetim kurulu üyeleri eşlik etti

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.