Hava Durumu

Tehlike ile iç içe serinliyorlar

Kavurucu sıcakların iyice bunalttığı Gaziantep’te, çocuklar içinde her türlü tehlikeyi barındıran süs havuzlarında serinlemeye çalışıyor. Geçmiş yıllarda üzücü bir çok olayın yaşandığı süs havuzlarına, çocuklar tehlikeyi umursamadan girip serinliyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2022 17:35
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2022 22:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Tehlike ile iç içe serinliyorlar

Gaziantep’te çocukların serinlemek için girdiği süs havuzları, bir çok tehlikeyi de içinde barındırıyor. Önceki yıllarda, süs havuzundaki elektrik kaçağı nedeniyle bir çocuk ve onu kurtarmak isteyen bir şahıs hayatını kaybetmişti. Yetkililerin, süs havuzlarında elektrik kaçağı olabileceğine yönelik  açıklamalarına rağmen, çocukların bu havuzlara girmesinin önüne geçilemiyor. Çocuklar tehlike ile iç içe havuzlarda oynayıp, serinliyorlar.

SON DERECE SAĞLIKSIZ

Havuzların bakımının düzgün bir şekilde yapılmadığını belirten uzmanlar, elektrik kaçağı dışında havuzların birçok hastalığa davetiye çıkardığını belirtiyor. Suları uzunca bir süre değiştirilmeyen bu havuzlarda birçok hastalık mikrobunun ürediğini ve son derece sağlıksız olduğunu belirterek, bu havuzlara giren çocukların ciddi sağlık sorunları ile karşı karşıya kalabileceklerini dile getiriyorlar.

(Ö.ZOR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.