Hava Durumu

Transfer belirsizliği

Teknik Direktör Erol Bulut’u transferlerin kamp dönemine yetiştirilmesini istediği Gaziantep FK’da transfer konusunda tam bir sessizlik hakim. Kamuoyunda çeşitli isimler konuşulsa da, bugüne kadar sadece geleceğe yatırım olacak Arda Kızıldağ ve Ömürcan Artan’ın isimleri açıklandı. Taraftar gelişmeleri endişe ile izliyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2022 15:33
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2022 16:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Transfer belirsizliği

Gelecek sezon iddialı bir kadro kuracaklarını açıklayan Gaziantep FK’da yönetim, bu iddiasına uymayan bir transfer çalışması yürütüyor. Diğer taraftan kamuoyunda gündeme gelen futbolcuların alacakları nedeniyle FIFA’ya şikayet etmesi ve yönetimin bütçeyi küçülteceğiz açıklamaları, taraftarı endişeye itti.

Teknik Direktör Erol Bulut, transferlerin bir an önce bitirilmesini istese de, şu ana kadar sadece Gençlerbirliği’nin genç oyuncuları Arda Kızıldağ ve Ömürcan Artan’ın isimleri açıklandı. Takıma mutlaka direkt etki edecek oyuncu alınması gerektiği belirtilse de, Kırmızı Siyahlı yönetim bu konuda oldukça sessiz.

Özellikle 4 yabancı kontenjanını, direkt takıma adapte olacak isimlerle doldurmak isteyen Gaziantep FK’da, mevcut maddi sorunlar gündemdeyken transferlerin nasıl yapılacağı merak ediliyor. Kırmızı Siyahlı taraftarlar, “ Geçtiğimiz sezon, 38 hafta boyunca korkulu rüya gördük. Sezonu da düşme hattının hemen üzerinde tamamlayabildik. Bu sene aynı sıkıntıyı yaşamamak için bir an önce gereken takviyelerin yapılması gerekiyor. Ancak gelişmeler bizi endişelendiriyor.” şeklinde konuştular.

(E.YILDIRIM)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.