Hava Durumu

Transferler ne olacak?

Süper Lig’de 2022-2023 ara transfer dönemi kapanmasına bir haftalık süre kalırken, henüz yönetim sorununu çözemeyen Gaziantep FK kadrosuna takviye yapamadı. Küme düşme korkusu yaşayan Kırmızı Siyahlı taraftarlar, transfer döneminin takviye yapılmadan geçilmesinden endişe ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2023 15:40
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2023 17:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Transferler ne olacak?

Süper Lig’de uzun bir sürenin ardından Ankaragücü karşısında galip gelerek nefes alan  Gaziantep FK ara transfer döneminde henüz transfer yapmadı. Özellikle hücum hattında sıkıntılar çeken kırmızı siyahlıların yönetim sıkıntısı, taraftarı endişelendiriyor. 
TARAFTAR ENDİŞELİ 
Kırmızı Siyahlı taraftarlar, ‘Mevcut kadromuz yetersiz. Bir de transfer yapılmaması iyice ligden kopmak anlamına geliyor.  Ayrıca takımdan ayrılmak isteyen futbolcular olduğunu duyuyoruz. Yönetimin de olmadığı bu süreçte, mutlaka takıma sahip çıkılmalı’’ ifadelerini kullanıyor.
BİR İKİ TAKVİYE GEREKİYOR
Erol Bulut’un ayrılmasının ardından Erdal Güneş’e güvendiklerini belirten Kırmızı Siyahlı taraftarlar, “ Ancak korkulu rüya görmemek, ve hocamızın elini de rahatlatmak adına mutlaka eksik bölgelere takviye yapmalıyız. Ligin ikinci yarısı daha çekişmeli geçecek gibi görünüyor. Buna hazır olmalıyız.” şeklinde görüş belirtiyorlar.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.