Hava Durumu

HERKES KAZANMAK İÇİN OYNAR…

Yazının Giriş Tarihi: 29.07.2022 08:44
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.07.2022 08:44

Süper ligde yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kalmasına rağmen kırmızı siyahlılar hala eksik noktalarına transfer çalışmalarını tamamlamış değil.

Kırmızı Siyahlıların bu sezon süper ligde mücadele edeceği takımların yaptıkları transferleri görünce endişelerimiz oldukça artmaya başladı.

Lig başlamasına kısa bir süre kaldı. Bolu kampı ve Düzce Topuk yaylası kampının sonuna gelindi. Ancak transferde eksik noktalar hala tamamlanamadı. Burada yönetimin ne yapacağı merak konusu.

**

Yeni sezon planlaması yapılırken mutlaka gönderilecek ve gönderilen oyuncunun yerlerine yapılacak transferler belirlenir.

Ama gönderilen oyuncuların yerlerine oyuncu konulamadı.

Geçen sezonun ikinci yarısındaki kötü oyun neticesinde küme hattının sadece iki basamak üzerinde bitirilmesi galiba bir ders niteliği taşımamış olacak ki, hala eksik bölgelere transfer yapılmıyor.

Taraftarın desteğini arkasına almak için sağlam transferler yapılmalı. Yoksa bu sene de zor geçer.

Bir an önce eksik olan mevkilere özellikle taraftarları heyecanlandıracak, kendini ispatlamış isimleri takviye etmek zorundasınız ki, taraftar da maça gelsin.

Her şeyden önce süper ligde galip geldiğiniz maçlarda prim ödeniyor. Onun için ligde herkes kazanmak için oynar. Sezona iyi bir başlangıç yapılmazsa geçen sezonun bir benzerini yaşayabilir takım.

**

Hazırlık maçları sonuçlandı. Artık çalışmalara kendi şehirlerinde devam edecekler.

Hazırlık dönemi maçlarında dikkat çeken bir ayrıntı vardı.  10 hazırlık maçı oynayan kırmızı siyahlıların sadece iki rakibi süper lig temsilcisiydi. Adana Demirspor ve KARAGÜMRÜK…

Diğerleri daha kolay rakiplerdi. Bu maçlardan Karagümrük’e farklı mağlup olurken,  Adana Demirspor’u ise 2-0 geçti.

Takımda daha eksikler var. Yeni transferler son maçlarda geldi. Onların takıma uyum sağlaması gerekiyor. Hazırlık dönemi olduğu için tüm oyunculara şans veriliyor. Skordan çok oyuncuların yeni sezona hazır olup olmadığına bakılıyor.

Bakalım transfer dönemi sonunda nasıl bir tablo ortaya çıkacak.

 

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.