Hava Durumu

ALDANMAYALIM

Yazının Giriş Tarihi: 15.11.2021 05:23
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.11.2021 05:23

 

Ligin 12. Haftası geride kalırken şöyle bir geriye bakalım, Gaziantep FK neler yapmış.

Daha önce de bahsettiğim gibi takım, hâlen iskelet kadrosunu oluşturmamış. Her hafta farklı bir kadro ve oyun sistemiyle karşı karşıya kalıyoruz. Rakibe göre yapılan bir farklılık olduğunu düşünmüyorum. Çünkü öyle olsa rakiplerin karşısında bu kadar kötü oynayan ve gol atamayan bir takım olmaz. Başakşehir’i yendik  ama ligin en erken golünü attık. Sonra da maç sonuna kadar bu golün üstüne yattık. Adana demir maçının hezimetini anlatmaya gerek bile yoktur. Hatayspor maçında resmen sahada yoktuk.  Giresunspor maçına bakalım. Biz 1 puana sevinirken, rakip takım 3 puan kaybettiğine üzüldü. Galatasaray deplasmanında net skorla mağlubiyet alıyoruz ve nasıl oluyorsa Erol hoca takımın çok iyi oynadığını söylüyor. Acaba biz mi yanlış maç izledik anlamıyorum? Ve son oynadığımız Kasımpaşa’yı evimizde 2-0 yenerek önemli galibiyet alıyoruz. Böylelikle de 12 haftalık periyotu 15 puanla tamamlayıp milli araya girdik.   

Değerli futbol severler, Kasımpaşa galibiyeti bizleri aldatmasın. Dikkatiniz şuraya çekmek istiyorum. Erol Hocanın ipi ne zaman sallanacak olsa, takım galibiyet alıyor. Kaldı ki burada Erol BULUT’u Günay ipten aldı. Yaptığı kritik kurtarışlar ile rakibine gol geçidi vermeyerek galibiyeti getirdi. Eğer ki Kasımpaşa golü bulsa, sahada buna reaksiyon verecek bir Gaziantep FK yoktur. Nasıl olsun ki? İlk on bir açıklanınca bakıyoruz ki takımdaki herkes defansif özelliklerde. Zaten beşli defans oyun anlayışıyla oynuyoruz. Bide orta alanda aynı özellikte oyuncuları görüyoruz. İyi de hocam, bu kadar defansif oyun kurgusuyla sadece gol yememeye oynarsınız. Kaldı ki takım sadece 4 maçta kalesini gole kapamış. Üstelik dikkat ediniz, takım gol yemeden hücum yapmıyor. Gaziantep FK ne zaman gol yese takım hücum oynamaya başlıyor. Kaç maç ilk yarı rakip kaleye şut bile atadığımız zaman oldu. Bu kadar zaman bu sorunların çözümü hiç düşünülmedi mi? Düşündünüz de bulamadınız mı? Eğer bu sorunların farkında olmadıysanız, umarım artık farkına varmışsınızdır.

Süperlig’de sezona hazırlanmak için yurtdışında kamp yapan tek takım Gaziantep FK’dır. Hocanın işine karışmayan ve maddi sorun yaşatmayan tek yönetim belki de Gaziantep FK’dır. Erol Hocam, sizde farkındalık oluşturup, takımda bazı şeyleri yerine oturtsanız da herkesin yüreğini soğutsanız iyi olmaz mı?

Bir not da Başkan Cevdet AKINAL ve bütün yönetime bırakmak istiyorum. Tribünler neden boş, neden kimse gelmiyor? Bunun sebebini biraz araştırdınız mı? Gerçi her şey ortada ama yine de acaba diye düşündünüz mü merak ediyorum? Daha önce defalarca söyledim, yine söylüyorum. Taraftarı tribüne çekmek için hamleler yapmanız gerekir. Bunun bir çok yolu var. Bir yerden başlayınız. Tabi gerçekten Gaziantep FK’yı düşünüyorsanız?  

Mutlu haftalar diliyorum.

sahinkara89@hotmail.com

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.