Hava Durumu

DOKUYANIN GÖZÜ KÖR OLDU

Yazının Giriş Tarihi: 04.01.2022 00:05
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.01.2022 00:05

         Lige verilen ara ile transfer sezonu beklenmeye başlandı. Öyle ya da böyle ilk yarıyı geride bıraktık. Lakin takımdaki eksiklerin ve fazlalıkların görülmesi için özel bir yeteneğe gerek yoktur. Çünkü takımdaki eksiklik ve fazlalıklar o kadar bariz ve net ki; sanırım yönetim olsun teknik heyet olsun bunun farkındadır. Eğer değillerse konuşulacak epeyce konularımız var demektir ki bu çok daha kötü…

         Yönetim sürekli olarak ince eleyip sık dokumaktan bahsediyor. Böyle bir sık dokuma tarihte görülmemiştir. Şöyle ki; alınan oyuncular takıma verimli olmadıkları gibi, boş yere yük olmaktadırlar. Tabiri caizse adam akıllı 2-3 oyuncu alınsa, bu kadar kuru kalabalıktan daha iyi olacaktır. Nitekim sezon öncesinde de sürekli olarak bu hususa değindik. Hatta o zaman  “umarım yanılan biz oluruz” diye de söylemiştik. Maalesef ki yanılan yine biz olmadık. Yine söylüyorum. Umarım yönetim bu kez buradan dersini çıkarmıştır ve devre arası transferiyle hatasını telafi etmeye yönelik çalışmalar yaparak taraftarları rahatlatırlar.

         Şimdi bu takımdan gitmesi gerekenlere bir göz atacak olursak; en başta ne amaçla transfer edildiğini anlamadığım A.El Messaoudi derhal gönderilmelidir. Sonrasında Oğuz, Sagal, Jefferson, Ertuğrul, Furkan,Halil İbrahim ve Dicko  bu takımdan gitmesi gereken oyuncular. Neden sorusu çok net ortadadır. Hemen basit bir bakış açısından değerlendirecek olursak; ligde oynanan 19 maçın istatistiklerine bakalım. Birkaç maç dışında takıma hangisi verim sağlamış? İddia ediyorum, bunun aksini savunacak kimse yoktur. Yönetim ve teknik heyete sesleniyorum. İnanın bana, bu oyuncuların gönderilmesi ile takım verimsiz oyuncularından temizlenmiş olacaktır.

         Transfer yapılması gereken yerler ise;

         Çok nettir ki en başta bu takıma FORVET alınmalıdır. Üstelik bu oyuncu nereden geldiği belli olmayan birisi değil, ligi tanıyan üst düzey birisi olmalıdır. Sonrasında ise sol beke en azından Kitsiou tadında birisi alınmalıdır. Bunların yanı sıra her iki kanata, özellikle de hücumu destekleyen, katkı sağlayacak oyuncular alınmalıdır. Eğer ki gitmesi gereken kişileri gönderip, buraya yapılacak nokta  2-3 transferlerle sezonu çok iyi yerde tamamlarız.

         Sayın Başkanım, ince eleyip sık dokumak iyidir. Lakin buradaki dokumayı yapan usta kör oldu. Artık bu sık dokuma işini bir kenara bırakıp, takımın ihtiyacı doğrultusunda transferler yapmalısınız. Üstelik bu transferlerin son güne bırakılmadan yapılması gerekir. Aksi halde sezonu küme düşmemek için takip etmek zorunda kalacağız.

         sahinkara89@hotmail.com

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.