Hava Durumu

EROL BULUT HAKLI

Yazının Giriş Tarihi: 19.07.2022 08:50
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.07.2022 08:50

Erol hoca hiç beklemediğimiz şekilde güzel açıklamalarda bulundu. Sürekli olarak dile getirdiğimiz hususları Erol hocadan duymak hiç şüphe yok ki güzel yankılar uyandırdı. Transferlerin gecikmesinden tutun, taraftar hususuna kadar samimi açıklamalar yerindeydi. Üstelik hedef belirlememesi ise taktir edilecek bir durum. Buradan hedefsizlik anlaşılmamalı, oluşacak kadroya göre hedeften bahsedeceği anlaşılmalıdır. Haksız da değil. Sonuç olarak hali hazırdaki kadroyla hedef belirlemek mantıklı olmaz. Bu kadro ancak ligde tutunmaya yeterlidir. O da garanti değil. Tabi bu açıklamalarla işler bitmiyor. Asıl görev yönetime düşmektedir. Yönetim umarım artık görevini en hızlı ve en doğru şekilde yapar. Aksi halde Gaziantep FK lige rotasız gemi olarak başlar. Rotasız geminin ise yolunu kaybetme olasılığı oldukça yüksektir.

Transfer hususunda Gaziantep FK bir türlü doğru hamleyi yapamıyor. Geçmiş yıllarda takıma gelenleri sayacak olursak gerçekten büyük sorun var. Örneklendirelim; Rashid, Miranda,  El Messaoudi, Sagal, Felipe gibi oyuncular takıma hiçbir katkı sağlamayan transferler oldu. Bu örnekleri çoğaltmak hiç zor değil. Doğan, Recep, Halil İbrahim… bunlardan ders alınarak transfer politikası değiştirilmelidir. Takıma oyuncu almak için oyuncu alınmamalı, gerekli noktalara hamleler yapılmalıdır. Her zaman söylediğim gibi yine söylüyorum. Bu takıma bir isim şart. Tanınmış, takımın ismini duyuracak oyuncu alınmalıdır. Örnek verecek olursak; Adana Demirspor Onyekuru, Ndiaye ile yine yaptı yapacağını… Gaziantep FK bunun daha da iyisini yapabilir ve yapmalıdır. Lakin ne yazık ki söylemekle kalıyoruz.

Erol BULUT taraftar hususuna değindi. Çok doğru. Lakin öncelikle taraftarı çekmek için transfer şarttır. Dönüp dolaşıp transfere geliyorum; Ama bu işin gerçeği budur. Taraftar oyuncuya gelir, başarıya gelir. Başarı ise yine transferle olur. Bunları gerçekleştirmeden kuru kuru taraftar arzulamak doğru değil. Yönetim gerçekten taraftar istiyorsa, bakın tekrar söylüyorum GERÇEKTEN TARAFTAR İSTİYORSA o zaman keseyi açacak ve takıma bir isim getirecek, Balotelli misali… o zaman taraftardan beklentiye girilebilir.

Bir parantez de Gaziantep FK’nın yeni Sportif Direktörü Adnan ERKAN’a açmak istiyorum. Geldiğinden beri bir şeyler yapmak için uğraştığını görüyoruz. Taraftar ile yakınlaşarak yaptığı ilk güzel davranış olduğunu söylemek istiyorum. İnanıyorum ki güzel şeyler de yapmaya devam edecektir. Tabi bu süreci ilerleyen zamanlarda birlikte göreceğiz. Lakin şu an için güzel bir enerji verdiğini gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Umarım bu davranış bütün yönetim tarafından da benimsenir taraftar yönetim kaynaşması gerçekleşir.

Ligin başlamasına 18 gün kaldı. Diliyorum ki bir an önce gerekli transferler yapılarak hem taraftarın hem de teknik ekibin çekimserliği biter ve takım lige hazır hale gelir.  Aksi halde zaten ligde hedefsiz bir şekilde bulunuruz. Bu durum ise eminim hiç kimseyi memnun etmeyecektir.

sahinkara89@hotmail.com

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.